КМДА Київська міська державна адміністрація


30 грудня 2014

Родинне свято провели у бібліотеці «Джерело» (фото)

Родинне свято провели у бібліотеці «Джерело» (фото)

Напередодні Нового 2015 року весело і дружно святкували  у бібліотеці «Джерело» Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» відділу культури та охорони культурної спадщини Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації.

 Справжнє літературне та народознавче дійство з іграми та  конкурсами зібрало у бібліотеці багато родин Святошинського району. 

Родинне свято підготували  завідувач бібліотеки «Джерело»  Тетяна Михайлівна Кравченко та бібліограф І категорії бібліотеки, Заслужена артистка України - Тетяна Дмитрівна Негрій.  Привітати  дітей з найбажанішим дитячим святом завітали священик храму «Живоносне джерело»  ікони Казанської Божої Матері отець Даниїл, редактор та видавець дитячої ігрової газети  для саморозвитку дитини «Я сам(а)» –Тетяна Григорівна Кондратенко.

З розповіддю про добрі справи  святого, який своїми молитвами лікує всілякі недуги, допомагає у скрутні хвилини, оберігає подорожуючих на суші і на морі, відганяє від них біду; про святого, який знайшов своє щастя у тому, щоб служити Богові і дарувати радість іншим людям і  своїм прикладом він і нас заохочує чинити добро для ближніх і дуже радіє, коли і дорослі, і діти йому в цьому допомагають – звернувся до присутніх отець Даниїл.

У виконанні Тетяни Негрій звучали колядки, легенди та  пісні, які співали та переказували в період Новорічно-Різдвяних свят українці. Діти мали змогу долучитись до народних звичаїв та традицій. Цікаві ігри та конкурси запропонувала учасникам заходу Тетяна Григорівна Кондратенко. Вона з великим задоволенням нагороджувала всіх учасників розважальної програми цікавими та яскравими номерами гати «Я сам(а)», а для користувачів  бібліотеки  «Джерело»  подарувала річний комплект газети.

Бібліотекар І категорії Галина Василівна Арійончик представила дітям та дорослим цікаву та яскраву книжкову виставку з віршами, легендами, переказами та  книги про народні традиції українців.

Шановні користувачі! У бібліотеках Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» продовжує роботу цикл заходів, присвячених Новорічно-Різдяним святам. Знайдіть найближчу до Вашого помешкання бібліотеку, та приєднуйтесь до нас!

 

Джерело: відділ  культури та охорони культурної спадщини



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.