Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2013

Комунальники активно готують район до зими (фото)

КП «РЕО-4». Технічні працівники ремонтних бригад комунального підприємства, згідно поданих заявок мешканців багатоквартирних будинків, виконали поточні зварювальні роботи на житлових будинках за адресами просп. Леся Курбаса,10, бул. Ромена Роллана, 13-а, вул. Тулузи, 3, вул. Якуба Коласа, 6-А, бул. Ромена Роллана, 13, вул. Тулузи, 3.

КП «РЕО-5». Комунальники проведи проведено планове обстеження підвальних приміщень житлових будинків та стану їх інженерних комунікацій на предмет поривів. Проведений огляд показав, що підвальні приміщення знаходяться в задовільному санітарно-технічному стані та утримуються згідно санітарно-технічних норм.

КП «РЕО-2». Комунальники продовжують вивозити з території підприємства великогабаритне сміття та опале листя. Зокрема такі роботи 21 жовтня проведено за адресою бул. Кольцова, 5-а. А також комунальним підприємством встановлено КУБо по вул. Симиренка, 14-Б.

КП «УЗН». Над озелененням району заповзято працюють зеленбудівці, Вони вже висадили понад 200 кущів квітучих хризантем в парку «Інтернаціональний», завершили висадку дерев по вул. Сім’ї Сосніних та облаштували понад 30 лунок під висадку молодняка на просп. Академіка Корольова.

Не залишають комунальники поза увагою висаджені раніше саджанці, По вул. Чаадаєва вони підв’язали та полили 36, висаджених напередодні дерев.

Охоплені прибиранням осіннього листя 4,1 га вулиць: Зодчих, Петрицького, Крамського, Кричевського, Жмеринській, Туполєва та парку "Інтернаціональний". З парку "Юність" та вул. Туполєва вивезено 16 м3 сухого листя.

Завершили комунальники ремонт 0,2 га газону по вул. Зодчих та сквері на розі вул.. Чорнобильської та просп. Перемоги.

Прибирано від випадкового сміття та очищено доріжки в парках "Інтернаціональний", "Совки", "Юність", ім.. генерала Потапова, вул.Феодори Пушиної, в скверах на вул.. Котельникова, 26-32, вул.. Верховинна, 8-10, просп. Перемоги, 97, вул. Прилужній (біля школи № 304), між вул.. Семашко та пр.. Палладіна та між вул.. Краснова та вул.. Семашко та по бульвару Вернадського.

Все зібране сміття та листя працівники комунального підприємства по утриманню зелених насаджень вивезли на полігон ТПВ.

КП «УЗН»

КП «УЗН»

КП «УЗН»

КП «УЗН»

КП «УЗН»

Перейти до спискуВерсiя для друку