КМДА Київська міська державна адміністрація


5 травня 2015

Студенти-волонтери Київського університету права Національної академії наук України привітали ветеранів з Днем перемоги, Днем пам`яті та примирення (фото)

Студенти-волонтери Київського університету права Національної академії наук України привітали ветеранів з Днем перемоги, Днем пам`яті та примирення (фото)

Ветерани, живіть! Ветерани, живіть!

Не лишайте Ви нас ветерани…

 

Напередодні Дня Перемоги над нацизмом у Європі, Дня пам`яті та примирення (Указ Президента України від 24.03.2015 р.№169) студенти-волонтери привітали ветеранів 8-го мікрорайону Святошинського району м. Києва.  У рамках підписаного меморандуму про співпрацю Київський університет права НАН України з Радою ветеранів 8-го мікрорайону Святошинського району є традиційним проведення спільних  урочистостей з нагоди свят.

 Голова ради ветеранів 8-го мікрорайону Святошинського району Сергій Полухін, генерал-майор щиро привітав присутніх з Днем Перемоги, Днем пам`яті та примирення і запевнив всіх присутніх, що ветерани й надалі будуть надавати посильну допомогу молоді з питань обміну досвіду, сприяти в питаннях патріотичного виховання.

Студенти-волонтери в рамках загальноуніверситетського проекту «Передай тепло своїх родин людям поважного віку», що діє під патронатом ректора КУП НАНУ, професора  Юрія Бошицького висловили слова щирої вдячності, вручивши квіти та листівки, що були виготовлені власноруч.  Ветерани завжди раді даним зустрічам і з теплотою та трепетом відносяться до студентів, відчуваючи щирість майбутніх юристів.

Галина Левківська, проректор з соціально-гуманітарних питань на адресу присутніх висловила слова щирої подяки від Юрія Бошицького, ректора, професора та професорсько-викладацького складу і передала від КУП НАНУ 770 грн. матеріальної допомоги.

На завершення урочистостей хор «Солдатська слава» віншували присутніх піснями воєнних років, вшанували хвилиною мовчання пам`ять усіх, хто відав життя за незалежність України в роки Другої світової війни та в бойових діях на Сході України.

 

Джерело: КУП НАНУ.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.