КМДА Київська міська державна адміністрація


9 грудня 2015

«Феєрія кольору стрічки» Мистецькі сторінки бібліотеки ім. В.Стефаника

«Феєрія кольору стрічки» Мистецькі сторінки бібліотеки ім. В.Стефаника

З 2011 року для всіх творчих і талановитих святошинців у бібліотеці  ім. В.Стефаника Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» відділу культури та охорони культурної спадщини працює творчий проект «Через книгу до творчості».

В рамках роботи проекту мешканці Святошинського району міста Києва познайомились з творчістю Тамари Сільянової, Миколи Никиги, Людмили Бруквенко, Надії Маслікової Людмили Лісівненко, гуртківців гуртка «Маленька майстриня» Центру позашкільної роботи Святошинського району та інших неповторних і талановитих людей, які діляться радістю від власної творчості та об’єднують у бібліотеці.

Цього разу завідувач бібліотекою Олена Руденок організувала для користувачів бібліотеки та всіх мешканців Святошинського району персональну виставку робіт Людмили Федорівни Цизар - майстрині з художньої вишивки стрічками. У відкритті виставки взяли участь мешканці мікрорайону Біличі, гуртківці гуртка «Маленька майстриня», користувачі бібліотеки. Людмила Федорівна розповіла про історію виникнення техніки та свій шлях до мистецтва вишивання стрічкою – одного із улюблених видів рукоділля багатьох народів – старовинного, копіткого та витонченого мистецтва та презентувала присутнім свої прекрасні композиції. Під час заходу бібліограф І категорії Світлана Петрівна Сновіда презентувала книжкову виставку «Світ рукоділля» та ознайомила всіх з оглядом спеціалізованих журналів з рукоділля.

Всі, хто завітав до бібліотеки мали змогу насолодитись справжньою феєрією кольору яскравих стрічок та майстерно створених картин.

Шановні користувачі! Бібліотека ім. В.Стефаника (вул. Підлісна,3) запрошує Вас приєднатись до творчого проекту та наповнити своє життя цікавими і яскравими враженнями.

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.