КМДА Київська міська державна адміністрація


26 квітня 2016

У СЗШ №140 пройшло ознайомлення батьків із проектом «Захистимо дітей від наркотиків та алкоголізму» (фото)

У СЗШ №140 пройшло ознайомлення батьків із проектом «Захистимо дітей від наркотиків та алкоголізму» (фото)

Напередодні літніх канікул, коли буде відсутній контроль за дітьми з боку школи, Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація організовує профілактично - інформаційні зустрічі батьків з психологами – спеціалістами з алкогольної та наркотичної залежності. Мета цих зустрічей – пояснити, за якими ознаками вони можуть зрозуміти, що їхня дитина належить до групи ризику, тобто вживає чи вже спробувала вживати алкоголь та наркотики.

В рамках проекту «Захистимо дітей від наркотиків та алкоголізму», що проходить під патронатом голови Святошинської РДА Володимира Каретко у СЗШ № 140, 25 квітня, відбулася зустріч батьків з радником голови Святошинської РДА Оленою Мостицькою та лікарем-психологом реабілітаційного центру «СХОДИ» Анастасією Чернецькою, які розповіли про те, що робити батькам, щоб уникнути проблем формування залежності від вживання наркотичних речовин та алкоголю дітьми.

Директор школи Оксана Семенюк подякувала за цікаву і повчальну лекцію, побажавши всім любити своїх дітей та опікуватися їхніми проблемами.

В свою чергу батьки висловились з підтримкою відповідного заходу, наголосили на необхідності системної роботи з батьками та запропонували проведення відповідних роз’яснювальних зустрічей протягом навчального року та в молодшій школі.

Захід відвідали понад 50 батьків учнів середніх та старших класів. На поточному тижні лекції пройдуть в СШ №96, СШ №206, СЗШ №50 та Ліцеї «Еко» №198, початок о 18.30, запрошуємо всіх бажаючих. 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.