КМДА Київська міська державна адміністрація


27 лютого 2017

«Пісня буде поміж нас». Творча зустріч у бібліотеці ім. О. Герцена ЦБС «Свічадо» (фото)

«Пісня буде поміж нас». Творча зустріч у бібліотеці ім. О. Герцена ЦБС «Свічадо» (фото)

Днями у бібліотеці ім. О. Герцена відбулось чергове засідання читацького об'єднання «Юність приходить з роками». Тема зустрічі «Пісня буде поміж нас» викликала не аби який інтерес у користувачів бібліотеки та зібрала повну залу шанувальників та знавців української пісні.

На творчому заході завідувачем бібліотекою Людмила Ричек було презентовано книжкову виставку та огляд літератури. Особливим подарунком учасникам мистецького заходу став виступ вокального дуету «Орнамент» у складі Тетяни Димань та Людмили Верети. Виконання українських народних пісень стало справжнім гімном мелодійності та співучості рідного слова, мови, пісні.

Захід пройшов у теплій, затишній атмосфері та подарував його учасникам незабутні враження, яскраві емоції та щасливі миті спілкування у бібліотеці.

Шановні користувачі! Засідання читацького об'єднання «Юність приходить з роками» проходять останнього четверга кожного місця. Уточнити тему засідання можна у завідувача бібліотеки ім. О. Герцена Людмили Григорівни Ричек (тел. 424-33-02). Ми чекаємо на Вас у бібліотеці (вул. Краснова,12).

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.