КМДА Київська міська державна адміністрація


5 квітня 2017

Весела абетка Сергія Цушко. Зустріч з письменником у бібліотеці для дітей «Промінець» (фото)

Весела абетка Сергія Цушко. Зустріч з письменником у бібліотеці для дітей «Промінець» (фото)

Неймовірна подія у бібліотеці для дітей «Промінець» Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» відділу культури та охорони культурної спадщини привернула увагу наймолодших користувачів бібліотеки.

Днями до бібліотеки завітав Сергій Вікторович Цушко – автор веселих творів для дітей, інженер, поет, прозаїк. Веселий та різнобічно обдарований Сергій Вікторович провів протягом дня у бібліотеці два заходи у яких взяли участь вихованці дошкільних навчальних закладів №60 та №472.

Під час зустрічі діти познайомились з творами Сергія Цушка, з його книгою «Дощик вибіг на перон», у якій зібрано найцікавіші вірші поета про «хоробрих» та «розумних», «кумедних», «невгамовних» і «пустотливих», «хвостатих» і «пернатих» .

Зустріч з письменником пройшла неймовірно весело, адже Сергій Вікторович запропонував дітям гру – «Цікава абетка» під час якої діти називали літери, а Сергій Вікторович читав вірш – так разом вивчали абетку і веселі вірші поета та пригощались солодким печивом від самого автора.

Щасливі та веселі діти дякували організатору заходу – бібліотекарю І категорії Галині Василівна Чоні та фотографувались з Сергієм Вікторовичем щоб на завжди зберегти враження про неймовірну зустріч з письменником у бібліотеці.

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.