КМДА Київська міська державна адміністрація


13 квітня 2017

Рік у рік любов Господня Творить свято Великодня (фото)

Рік у рік любов Господня Творить свято Великодня (фото)

Цікаво і змістовно святкують Великоднє свято у бібліотеках Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» відділу культури та охорони культурної спадщини.

У Центральній районній бібліотеці Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» відбувся майстер-клас з писанкарства та виготовлення святкових сувенірів, який підготувала завідувач сектором читального залу Оксана Остапчук. У заході взяли участь учні 5-х класів загальноосвітнього навчального закладу №222. Під час заходу діти прослухали цікаву бесіду про атрибути Великоднього свята, історію святкування та навчились виготовляти Великодні писанки у техніці декупажу.

У бібліотеці ім. М.Дубова напередодні Великоднього свята діти вчились створювати святкові крашанки. Завідувач бібліотеки Валентина Іванівна Мазур розповіла учасникам заходу про цікаві техніки оздоблювання яєць, порадила дітям використовувати природні матеріали під час фарбування. Разом з бібліотекарями діти створювали веселкові яйця – цікава техніка фарбування яєць у різнобарвні кольори веселки сподобалась всім присутнім. Працювали дружно і завзято встигли навіть створити святкові вітальні листівки до свята Великодня.

Шановні користувачі! Цикл заходів, присвячених Великоднім святам продовжує свою роботу Знайдіть найближчу до Вас бібліотеку та приєднуйтесь до святкування Великоднього свята разом з нами. Ми чекаємо на Вас.

 

Джерело: відділу культури та охорони культурної спадщини.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.