Головна  →  Новини  →  2 жовтня 2017

Святошинських освітян привітали з професійним святом (фото)

Святошинських освітян привітали з професійним святом (фото)

В Святошинському районі стало гарною традицією вітати освітян з професійним святом на театральній сцені. Тож і цього року урочистості з нагоди Дня працівників освіти пройшли в театрі.

Так, 2 жовтня, у Київському національному театрі оперети зібралися близько 800 освітян – це і вчителі, і вихователі, і педагоги закладів позашкільної освіти, і тренери дитячо-юнацьких спортивних шкіл району. Тобто всі ті, хто своєю невтомною працею плекають майбутнє України – покоління активних, свідомих, талановитих громадян, які щиро люблять свою країну.

На свято до педагогів завітав і голова Святошинської РДА Володимир Каретко, який привітав присутніх та подякував за невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм, доброту та мудрість.

«Дорогі освітяни, щодня ви допомагаєте дітям і молоді повірити у себе, віднайти свій шлях та впевнено йти до мети. Ви навчаєте підростаюче покоління не тільки новим знанням, а й формуєте світогляд, моральні та життєві принципи. Низький уклін та щира вдячність за вашу благородну працю та великий талант», - зазначив Володимир Каретко у своєму привітанні.

Також очільник району побажав освітянам міцного здоров’я, невичерпної енергії та нових звершень. Кращих працівників закладів освіти Володимир Каретко нагородив Подяками і Грамотами Святошинської РДА.

Привітав освітян і народний депутат України Олександр Третьяков, який вручив педагогам відзнаки та приємні подарунки.

Крім того, вперше педагогів Святошинського району було відзначено Почесними грамотами Верховної Ради України. Також працівників закладів освіти нагородили Подяками Міністерства освіти і науки України та Подяками Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Після офіційної частини заходу незабутні враження всім присутнім подарувала святкова інтермедія за участі акторів театру. 

Перейти до спискуВерсiя для друку