КМДА Київська міська державна адміністрація


25 жовтня 2017

Анатолій Погрібний: людина дужого чину. Вечір пам'яті письменника у бібліотеці «Джерело» (фото)

Анатолій Погрібний: людина дужого чину. Вечір пам'яті письменника у бібліотеці «Джерело» (фото)

Днями у бібліотеці «Джерело» Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» відділу культури та охорони культурної спадщини відбувся літературний вечір, присвячений пам'яті визначного українського літературознавця, науковця, письменника, літературного критика, громадського діяча та справжнього патріота України Анатолія Григоровича Погрібного.

У заході взяли участь ведуча передачі «Ранок на радіо Культура» Галина Дацюк, Народний хор української народної пісні «Надія» Центру культури «Святошин» (художній керівник Надія Гладишевська), директор середньої загальноосвітньої школи № 235 ім. В.Чорновола Валерій Вікторович Гордійчук, учні школи та священик храму Живоносне джерело Роман (Баранов).

Під час заходу присутні ознайомились з біографією А.Погрібного; дізнались багато цікавих фактів про творчість та громадську діяльність Анатолія Григоровича. До уваги учасників заходу було запропоновано презентацію книжкової виставки «Якби ви вчились так, як треба», огляд літератури. У виконанні Народного хору «Надія» прозвучав Гімн України, до виконання якого приєдналась вся аудиторія. Відомий хоровий колектив подарував читачам та гостям бібліотеки яскраве виконання українських народних пісень, та пісень «Тополина земля» (музика А. Філіпенко вірші М. Сингаївський), «Моя ти земле, калинова» (музика А. Пашкевич, слова В. Яремчук), «Козацькому роду, нема переводу!» (музика та слова М. Балеми).

Шановні користувачі! Бібліотека запрошує всіх бажаючих на перегляд книжкової виставки, яка продовжуватиме свою роботу до кінця жовтня. До зустрічей у бібліотеці (вул. Симиренка, 5-а).

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.