Головна  →  Новини  →  16 листопада 2017

В Святошині відкрили виставку творчих робіт «Повіримо у себе» (фото)

В Святошині відкрили виставку творчих робіт «Повіримо у себе» (фото)

Сьогодні, 16 листопада 2017, в Святошинському Центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (просп. Л. Курбаса, 18-Г) у рамках XXІІ районного фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повіримо у себе» відбулося відкриття виставки творчих робіт.

Заявки на участь у конкурсі надійшли від 8 організацій, зокрема учасниками виставки стали: вихованці спеціальної школи-інтернату №15, Святошинський будинок-інтернату, БФ «Діабетик», БФ «З теплом у серці», БФ «З любов’ю до життя», громадська організація допомоги та підтримки дітей-інвалідів дитинства «Церебрал», відділення соціально-медичної реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем, розумово відсталих дітей та дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки. Вперше приймали участь БФ «Нескорені», фонд представив свій соціальний фотопроект «Нескорена краса».

Відкрила виставку заступник голови Святошинської РДА, голова конкурсної комісії Наталія Гусєва, яка відзначили високий рівень підготовки всіх учасників та побажала дітям та молоді розвивати свої таланти і примножувати свої успіхи.

«З кожним роком членам журі все важче визначати переможців цієї виставки адже всі представлені роботи вражають своєю майстерністю, високим рівнем підготовки. Діти та молодь в кожній творчій роботі вміло передали свої почуття та емоції, що не залишило нікого байдужим і викликало справжнє захоплення у всіх присутніх. Я впевнена, що діти та молодь-інваліди ще не раз нас порадують своїми творчими здобутками та перемогами», - зазначила Наталія Гусєва.

20 листопада, під час закриття виставки, будуть визначені переможці районного конкурсу, роботи яких, у визначених номінаціях, будуть представлені на міському конкурсі.

Перейти до спискуВерсiя для друку