Головна  →  Новини  →  23 листопада 2017

ЦНАП Святошинського району вітає 100 тисячного відвідувача (фото)

ЦНАП Святошинського району вітає 100 тисячного відвідувача (фото)

Сьогодні, 23 листопада голова Святошинської РДА Володимир Каретко привітав 100 тисячного відвідувача Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП), яким стала Катерина Колчак.

Пані Катерина подякувала за відзнаку та поділилась своїми враженнями від події. «Для мене це приємна несподіванка. Я вражена, і трохи збентежена. Прийшла реєструвати місце проживання дитини, і тут стаю знаковим відвідувачем» - розповідає Катерина Колчак.

За словами очільника району, постійно зростаючий попит на адміністративні послуги, який ми фіксуємо вже третій рік поспіль, перш за все свідчить про зручність та попит послуг. Формат «відкритий простір», в якому працює ЦНАП, дає можливість максимально спростити процедуру, як запиту так і отримання консультації/документації, скоротити час очікування та обслуговування клієнта.

«Цього року ми вдосконалили умови для відвідувачів – встановили сучасні клімат системи в залі очікування та в операційному залі, де 15-17 адміністраторів ведуть прийом громадян, а також забезпечили копіювальною технікою зал очікування, де відвідувачі безкоштовно можуть готувати копії документів для здачі на обробку» - зазначив Володимир Каретко.

Для прикладу, за 2015 рік було зафіксовано 40132 звернення в ЦНАП, а вже у 2016 – 64 738 звернень. Наразі, поточний 2017 рік ще не завершено, а ми вже маємо 100 тисячного відвідувача.

Найбільшим попитом користуються послуги з реєстрації місця проживання, реєстрації бізнесу та послуги державної міграційної служби.

Додатково.

Два роки тому, 18 грудня 2015 року оновлений ЦНАП Святошинського району було відкрито міським головою Віталієм Кличком після реконструкції та оновлення. Основною інноваційною складовою проекту оновлення став принципово новий підхід у створенні адміністративного простору на території України – відкритий простір.

На даний час в ЦНАП працюють 28 осіб, з них 24 адміністратора, які в день обслуговують 300-350 заявників.

Загальна кількість адміністративних послуг сягає 150.

Нагадаємо, що архітектурний проект «Реконструкції ЦНАП при Святошинській адміністрації» був створений авторами: Юрієм Кайгородцевим, Арсенієм Івановим, Любов’ю Титаренко та Кирилом Цуманом у 2015 році та номінувався в конкурсі «Інтер’єр року» Всеукраїнського щорічного архітектурного конкурсу. Загальна площа – 430 м2.

Перейти до спискуВерсiя для друку