КМДА Київська міська державна адміністрація


11 грудня 2017

Володимир КАРЕТКО: «Переможці футбольного турніру «Надія-2017» відвідають базу ФК «Динамо» (фото)

Володимир КАРЕТКО: «Переможці футбольного турніру «Надія-2017» відвідають базу ФК «Динамо» (фото)

Сьогодні, 11 грудня 2017 року, стартував футбольний турнір «НАДІЯ-2017», що другій рік поспіль проходить у Святошинському районі за ініціативи голови Володимира Каретка.

Під час відкриття очільник району привітав 11 команд - учасників цьогорічного турніру, що проходить за олімпійською системою серед учнів 2 - 3 класів загальноосвітніх шкіл.

«Футбол, це єдина гра, для участі в якій не треба умовляти школярів. Це не може не тішити, бо адміністрація відповідає на виклики суспільства – ми другий рік поспіль активно будуємо сучасні футбольні поля зі штучним покриттям, що дає можливість використовувати їх цілий рік.  За підсумками цього року кожна третя школа в районі буде обладнана сучасний футбольним полем», - зазначив Володимир Каретко.

Також голова адміністрації заохотив учасників турніру до перемоги головним призом «Надії-2017», яким стане можливість відвідати тренувальну базу ФК «Динамо» та ознайомитись з форматом тренування професійних футболістів зі збірної України.

Нагадаємо, що турнір з футболу серед учнів 2 - 3 класів «Надія-2017» проводиться вдруге. Цьогоріч у турнірі бере участь 11 команд зі шкіл Святошинського району. Минулого року перемогу в турнірі отримала команда ЗНЗ № 185.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.