КМДА Київська міська державна адміністрація


18 грудня 2017

Відзначили переможців районного фестивалю «Повір у себе» (фото)

Відзначили переможців районного фестивалю «Повір у себе» (фото)

18 грудня, напередодні новорічно-різдвяних свят, у концертній залі «Бінго» (просп. Перемоги, 112) відбулося відзначення переможців та учасників XXІІ районного фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе».

В офіційній частині нагородження переможців та відзначення учасників взяв участь голова Святошинської РДА Володимир Каретко.

Цього року участь у районному фестивалі брали: спеціальна школа-інтернат № 15, Святошинський будинок-інтернат, БФ «Діабетик», БФ «З теплом у серці», БФ «З любов’ю до життя», БФ «Нескорені», громадська організація допомоги та підтримки дітей-інвалідів дитинства «Церебрал», відділення соціально-медичної реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем, розумово відсталих дітей та дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки.

Номінації переможців районного етапу фестивалю були представлені на XXVI міському фестивалі «Повір у себе». Тема ХХVI Фестивалю -  «Культура Японії та країн Сходу – cover – успіх поза часом», гасло – «Людина – понад усе!».

Вітали учасників Фестивалю у теплій, гостинній атмосфері. Організатори заходу накрили для присутніх  солодкий стіл, а вихованці закладів естетичного виховання Святошинського району підготували святковий концерт.

Під час урочистої церемонії голова Святошинської РДА Володимир Каретко крім нагородження цінними подарунками 53 переможців  XXІІ районного фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повіримо у себе» відзначив усіх його 200 учасників. Також учасники отримали подарунки від народного депутата України Олександра Третьякова.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.