КМДА Київська міська державна адміністрація


22 грудня 2017

У Святошинському районі реконструйована концертна зала радо прийняла маленьких відвідувачів (фото)

У Святошинському районі реконструйована концертна зала радо прийняла маленьких відвідувачів (фото)

22 грудня 2017 р. до оновленого ЦК «Святошин» (Проспект Перемоги, 112) завітали голова Святошинської РДА Володимир Каретко, депутат Київради Вікторія Муха та директор Департаменту культури КМДА Діна Попова.

Поважні гості оглянули реконструйовану концертну залу, відремонтовані репетиційні зали, фойє, гримерки та технічні приміщення. Концертна зала на майже півтисячі місць, що є єдиною в районі,  не знала ремонту вже понад 40 років. Голова Святошинської РДА Володимир Каретко, підсумовуючи проведену роботу, сказав: «Сьогодні ми побачили, який великий обсяг робіт виконано, як змінився вигляд нашого центру культури, недарма ж  раніше такі заклади культури називали палацами або храмами мистецтв. Ця єдина в районі концертна зала тепер є сучасним, яскравим, комфортним приміщенням, де зможуть проводитися усілякі заходи для жителів Святошина. Центр культури «Святошин» повинен стати, а я не сумніваюся, що так і буде, осередком культурно-мистецького життя району, яким ми будемо пишатися. Влада доклала чимало зусиль для проведення капітального ремонту приміщень, і все це ми робили для вас, святошинці. Ми відкрили цей зал напередодні новорічних свят, щоб наші діти якомога веселіше, цікавіше провели ці свята. Ще з учора тут проходять новорічні вистави, підготовлені для малечі. Тож бажаю всім святошинцям щастя, миру в країні і в серці, злагоди, добробуту! Веселих свят!»

 Після цього голова Святошинської РДА привітав  присутніх на ранковій виставі вихованців інтернатів № 15, 16 і підопічних ГО «Спілка багатодітних дітей «Шанс» з новорічно-різдвяними святами і нагадав дітям, що після вистави їх чекають солодкі подарунки.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.