Головна  →  Новини  →  1 лютого 2018

Володимир Каретко: Співпраця районної влади та святошинських промисловців дає перші позитивні результати (фото)

Володимир Каретко: Співпраця районної влади та святошинських промисловців дає перші позитивні результати (фото)

Сьогодні під головуванням голови Ради директорів промислових підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва Раїси Михайлової відбулось підсумкове засідання Промислової ради директорів при Святошинській районній в м. Києві державній адміністрації, на якому було підбито підсумки роботи Промислової ради у 2017 році.

Як зазначив голова Святошинської РДА Володимир Каретко під час вітання, перші позитивні результати ми вже маємо – ми об’єднались задля взаємодії та співпраці.

«Перші позитивні приклади вже є, пропоную продовжувати та шукати можливості співпраці. Нагадаю про взаємодію в харчовій галузі, у галузі виробництва сухих будівельних сумішей», - наголосив очільник району.

На засіданні були присутні директори та заступники директорів компаній: ТОВ Фірма «Семпал Ко ЛТД», ПАТ «Жуляни», ТОВ «Агромат-Декор», ТОВ «Автобудкомплекс К», ТОВ «Фірма «Фавор», ДНВП «Електронмаш», Інститут геофізики ім. С.І. Субботіна НАН України, Фізико-технологічний інститут металів та сплавів НАН України.

Довідка:

Відродили діяльність Промислової ради директорів при Святошинській РДА у 2017 році за ініціативи голови Святошинської РДА Володимира Каретка. Перше спільне засідання відбулось 2 березня минулого року.

  

Перейти до спискуВерсiя для друку