КМДА Київська міська державна адміністрація


7 лютого 2018

Із 20 лютого стартує курс правової грамотності для столичної молоді

Із 20 лютого стартує курс правової грамотності для столичної молоді

Із 20 лютого в столиці стартує курс правової грамотності LAW IN FORCE для учнівської молоді. Авторами ініціативи виступила громадська організація «ДАКУС» і Київський молодіжний центр.

Курс навчатиме молодь основних механізмів захисту прав людини у побутових ситуаціях: від прав школяра, абітурієнта та студента під час навчального процесу до основ захисту інтелектуальної власності.

Як стверджують організатори, щогодини в різних куточках світу люди стикаються з незаконним втручанням у їхнє життя з боку інших осіб, суспільних груп і цілих держав. Курс правової грамотності допоможе не тільки зрозуміти власні права, але й навчить їх захищати.

Програма курсу передбачає навчання у різних форматах, передбачено: інтерактивні лекції, презентації, дискусії, екскурсії. Протягом 6-ти лекцій (по 2 кожного тижня) школярі та студенти здобудуть основні знання з основоположних прав людини, дізнаються про способи захисту власних прав.

Зі студентами курсу працюватимуть правники, юристи, народні депутати України.

Курс розрахований на школярів старших класів і студентів перших курсів неюридичних спеціальностей. Реєстрація – за посиланням.

Контактна особа та координатор проекту: Дарія Агішева, (095) 661-43-86, [email protected].



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.