Головна  →  Новини  →  8 лютого 2018

Перемоги учнів КДМШ № 22 на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Підкори сцену» (фото)

Перемоги учнів КДМШ № 22 на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Підкори сцену» (фото)

Днями учні Київської дитячої музичної школи № 22 відділу культури та охорони культурної спадщини взяли участь в V Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Підкори сцену» 2018, який проходив у будинку культури «Росток».

Юні талановиті музиканти вибороли перемогу у таких номінаціях:«естрадний вокал»: дует «Inshi» у складі Еї Шаіб та Костюк Влади  – лауреати І премії (викладачі Олена Люта-Новікова, Еліна Миронова); «фортепіано»: Мартиросян  Давид, Науменко Михайло (викладач Ніна Рудницька), Самойлюк Амалія, Плошкіна – лауреати  III премії  (викладач  Лариса Іванько); «народні інструменти»: Брунь Денис (акордеон) – лауреат III премії (викладач Юлія Лисенко).

У жанрі «театральне мистецтво» на фестивалі був представлений дитячий музичний театральний колектив «Пташечки» з дитячим мюзиклом «Пригоди трьох кошенят» (музика і лібрето Наталії Триліської, постановка Наталії Кірш). У складі цього яскравого колективу  діти від 3-х до 13 років. Існує він лише третій рік і має в своєму репертуарі вже дві музичні вистави. Виступ цього року був по-дитячому безпосереднім і натхненним. Журі конкурсу відзначило колектив дипломом лауреата ІІІ премії та дипломом «За яскраве музичне виконання», а також сертифікатом на знижку 30% для участі в їхньому фестивалі-конкурсі. Також був вручений пам’ятний вимпел.

Відділ культури та охорони культурної спадщини щиро вітає учнів та їх викладачів із яскравими та бажає подальших творчих досягнень.

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку