Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Святошинському районі тиждень Масляної завершився феєричним святом (фото)

Опубліковано 17 лютого 2018 року о 17:14
фото

Традиційно за ініціативи голови Святошинської РДА Володимира Каретка та підтримки народного депутата України Олександра Третьякова у Святошині Масляна завершується масовим гулянням для всіх мешканців району. Цьогоріч громаду Святошина, що зібралася гучно та весело відсвяткувати завершення тижня Масляної, гостинно приймає парк «Інтернаціональний» (пр. Леся Курбаса, 10-Ж). У причепуреному напередодні працівниками КП УЗН парку розташувалися святково прибрані ятки з головним господарем свята – млинцями, якими всіх охочих частували із джемом та гарячим чаєм. Та не тільки пригощатися зібралися мешканці району, а й силою та спритністю помірятися. Традиційно українці з особливою радістю зустрічають весну. На знак пробудження природи й сила молодецька хоче розгорнутися: здавна молоді люди в цей день влаштовували різноманітні змагання. Не відступалися від народних традицій і святошинці. У парку було розгорнуто безліч майданчиків, де кожний охочий міг показати свою вдачу та похизуватися своїми вміннями перед жінками, дівчатами, дітьми. Тут і подушками можна було побитися, сидячи на вузькій та підступній колоді. Особливо це подобалося малечі: і мама не буде сварити та й нареготатися з тата можна, а то, якщо повезе, і з сідельця його скинути! І знаний по багатьом фільмам слизький, височенний стовп у парку до свята встановили. А на самому вершечку висить цікавий подарунок: а чи дістане його хоч хтось?!! А вже силачам то було, де розгорнутися, - і гирі покидали й канат перетягували. Та ще багато цікавих змагань, вікторин, конкурсів організувала Святошинська РДА для  мешканців  району – і дорослих, і малих. І жоден з активних учасників свята не залишився без подарунка. Організовано всі святкові заходи було за підтримки ТОВ «Фавор».

Не оминув такого феєричного заходу і очільник району Володимир Каретко з родиною. «Я із задоволенням уже не перший рік приходжу на це святкування. Щоб побачити веселі, почервонілі від запальних конкурсів, щасливі обличчя святошинців, відчути разом з ними прихід весни, пробудження природи, сподівання на гарний, щедрий на позитивні зміни рік», - сказав голова Святошинської РДА Володимир Каретко.

На завершення під веселі викрики та сміх городян було спалено символічне опудало зими на знак того, що іде весна і зима мусить їй поступитися.

Додатково:

Народний депутат України Олександр Третьяков і голова Святошинської РДА запрошують 17 18 лютого 2018 року на святкування Масляної у Святошинському районі:

17.02.2018 (субота) –

12.00 – 15.00  - парк «Інтернаціональний»,

11.00 – 12.00  - вул. Булгакова, 11,

11.00 – 12.00  - вул. Ірпінська, 71,

13.30 – 14.30  - сквер за адресою: вул. Котельникова, 26-32/11,

18.02.2018 (неділя) –

11.00 – 12.00  - вул. Наумова, 31,

11.00 – 12.00  - вул. Кулібіна, 14,

13.30 – 14.30  - бульв. Кольцова, 17-г,

15.00 – 16.00  - парк Потапова.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux