КМДА Київська міська державна адміністрація


23 лютого 2018

Володимир Каретко звітував про свою роботу перед громадою району (фото)

Володимир Каретко звітував про свою роботу перед громадою району (фото)

Сьогодні о 12.00 у конференц-залі Центру соціальних служб Святошинського району м. Києва (вул. Гната Юри, 14-б) відбувся публічний звіт голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Каретка Володимира Олександровича  «РЕАЛЬНИМИ СПРАВАМИ ЗМІНЮЄМО НАШЕ МІСТО!»

На захід заздалегідь (16 лютого 2018 р.) було запрошено представників громадської ради при Святошинській РДА, громадських об’єднань, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій, засобів масової інформації, експертів тощо.

Святошинський район – це західні ворота столиці, самобутній культурний, індустріальний район столиці України з розвинутою інфраструктурою, транспортом і місцями відпочинку. Межує з Оболонським, Подільським, Шевченківським та Солом’янським районами м. Києва. Святошинський район – п'ятий за площею в м. Києві, займає територію в 10,1 тис. га, з чисельністю мешканців – 341,7 тис. осіб, що складає 11,6 % від усього населення м. Києва, за даними статистики на 01 грудня 2017 року.

Під час проголошення звіту громадськість було поінформовано про результати роботи районної влади у минулому році за такими основними напрямами:

- виконання бюджету,

- реалізація Програми соціально-економічного розвитку м. Києва на 2017 рік у Святошинському районі,

- житлово-комунальне господарство,

- енергетика та енергозбереження,

- діяльність комунальних підприємств,

- освіта, фізична культура та спорт, клуби для підлітків за місцем проживання,

- культура та культурна спадщина,

- охорона здоров’я,

- торгівля та споживчий ринок,

- надання адміністративних послуг,

- соціальний захист населення.

У рамках проголошення звіту присутні отримали інформацію про проведені заходи, результати виконаних завдань, використання коштів державного та місцевого бюджетів, а також з інших питань щодо діяльності райдержадміністрації у 2017 році, а також мали змогу поставити відповідні запитання очільнику району.

Також у доповіді голова району приділив увагу планам і основним завданням Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації на 2018 рік.

 На завершення Володимир Каретко запевнив, що зусилля районної влади й надалі будуть спрямовані на стійке зростання, зміцнення соціально-економічної інфраструктури та житлово-комунального господарства району як найбільш гострі ланки роботи райдержадміністрації, а також на посилення та розширення в межах компетенції критеріїв соціального захисту святошинців: «Саме ефективна командна робота всіх ланок управління дала можливість отримати високий результат роботи. Сподіваюсь, святошинці відчули суттєві зміни в районі, зі свого боку, хочу запевнити – зупинятись на досягнутому не збираємось, реальними справами змінимо наш район на краще».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.