Головна  →  Вакансії  →  2 березня 2018

Управління житлово- комунального господарства Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця

Про оголошення конкурсу на зайняття

вакантної посади державної служби

  Відповідно до закону України «Про державну службу», Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України віл 25 березня 2016 року № 246 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 18 серпня 2017 року №648), Порядку визначення спеціальних вимог до осіб, які претендують на зайняття посад державної служби категорій «Б» і «В», затвердженого наказом Національного агентства України з питань державної служби від 06 квітня 2016 року №72, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27 квітня 2016 року №647/28777 та з метою добору осіб здатних професійно виконувати посадові обов’язки наказую:

 1. Оголосити конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» в управлінні житлово-комунального господарства Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації:

 -  головний спеціаліст відділу експлуатації (категорія «В»);

2. Затвердити умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби в управлінні житлово-комунального господарства Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації, визначених у пункті 1 цього наказу, що додаються.

3. Адміністратору оприлюднити оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби управління житлово-комунального господарства Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації у визначеному законодавством порядку.

 4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 Начальник управління                                                                                      Є. Мужиченко

Перейти до спискуВерсiя для друку