Головна  →  Новини  →  2 березня 2018

Освітяни Святошинського району отримали привітання з жіночим святом (фото)

Освітяни Святошинського району отримали привітання з жіночим святом (фото)

2 березня в ЦК «Святошин»(просп. Перемоги, 112) відбувся святковий захід для освітян Святошинського району, присвячений Міжнародному жіночому дню. Майже 500 представників цієї шанованої професії умістив оновлений концертний зал центру культури.

Привітати жінок прийшли голова Святошинської РДА Володимир Каретко, заступник голови району Наталія Гусєва та помічники народного депутата України Олександра Третьякова Ірина Савченко та Микола Чернецький.

На початку свята традиційно працівників освіти привітав голова Святошинської РДА Володимир Каретко.

«Шановні жінки! Вітаю вас з Міжнародним жіночим днем! Хоч за вікном і не зовсім весняна погода та в ЦК «Святошин» справжня Весна: стільки тепла, сонячних яскравих посмішок, краси у цьому залі. Ви завжди були і залишаєтеся, попри всі труднощі вашої професії, втіленням справжньої жіночності та материнської теплоти. Не дарма вихователів дошкільних закладів, класоводів молодших класів та і загалом перших вчителів називають «другою мамою». Та й в подальшому наших дітей ми ввіряємо у ваші турботливі руки з упевненістю, що вчитель не тільки дасть фахові знання, а й поділиться часточкою свого серця, своєї душі, своїм досвідом. Ми безмежно вдячні вам за вашу нелегку працю, вашу самовідданість і ваш невичерпний оптимізм. Адже без цього робота на освітянській ниві не має сенсу. Ще раз зі святом! Бажаю любові, щастя й натхнення!»

Після цього очільник району вручив кращим представникам освітянської галузі району подяки. Також були вручені подяки та почесні грамоти від Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА, а Хіміна Тетяна Володимирівна (ЗЗСО № 206) отримала грамоту Верховної Ради України. Присутні у залі колеги – керівники закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти – щиро вітали відзначених гучними оплесками.

Приємною несподіванкою для запрошених став розіграш білетів до театру від народного депутата України Олександра Третьякова.

Та на цьому сюрпризи не закінчилися. Далі нон-стоп зазвучали музичні вітання артистів.

Привітали працівників освітянської галузі району народний ансамбль сучасного танцю «Майстер-клас» ЦК «Святошин» (художній керівник – заслужений працівник культури України Ірина Кисиленко), зразковий ансамбль сучасного танцю «Едельвейс» Центру творчості дітей та юнацтва Святошинського району (художній керівник – відмінник освіти України Олена Рахуба), соліст кавер-групи «Лімон» Дмитро Костін, відомий співак і шоумен Анатолій Гордієнко, відомий шоумен Дмитро Ларін та ще чимало відомих людей мистецтва. Разом з професійними артистами привітали жінок і молоді перспективні аматори: Ігор Обозненко – учасник талант-шоу «Голос країни» та «Х-фактор»,Злата Трусова – студентка Академії естрадно-циркового мистецтва, Дем’ян Рудь- учень 9-А класу ЗЗСО № 40 та інші.

Особливої симпатії жіночої публіки заслужив виступ учителя спеціалізованої школи № 254 Оруджова Юрія Саабіловича. І це не дивно - адже яке жіноче серце не відгукнеться на душевний спів «справжнього полковника». Цей мужній, з великим досвідом служби в правоохоронних органах, з активною життєвою позицією чоловік, що закінчивши службу, не полишив служіння своєму народову в особі учнів школи, курсантів Національної академії внутрішніх справ, де викладає, хлопців на передовій, який підтримує як волонтер, полонив серця слухачок своїм голосом, своєю дивовижно ліричною манерою співу.

Справжньою ж родзинкою свята стало душевне вітання колег-жінок чоловічою частиною освітянської галузі району на чолі з начальником управління освіти, молоді та спорту Юрієм Дубовецьким.

Підготував та провів цей чудовий святковий захід, додав до нього нотки шарму та щирих почуттів неперевершений директор спеціалізованої школи № 40 Олександр Полторацький.

Концерт пройшов у напрочуд піднесеній атмосфері. Гості заходу відчули справжню любов і повагу до себе.

Перейти до спискуВерсiя для друку