Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Святошині урочисто відзначили кращих жінок району (фото)

Опубліковано 12 березня 2018 року о 19:57
фото

Вже стало доброю традицією вітати найпрекраснішу половину людства, чарівних жінок з приходом весни. І цей рік не став винятком.

До Міжнародного жіночого дня приурочено церемонію нагородження переможниць Лідерського рейтингу серед кращих жінок Святошинського району міста Києва «Жінка – Українка», що відбулася 12 березня 2018 року в концертній залі КДШМ № 8 (вул. Ф. Пушиної, 6). Конкурс проводиться другий рік поспіль за ініціативи ГО «Жінки – Берегині» під особистим патронатом голови Святошинської РДА Володимира Каретка, за підтримки народного депутата України Олександра Третьякова. У 23-х номінаціях, за якими проводилося оцінювання кандидаток, взяли участь 38 жінки. Кожна з них є унікальною особистістю, зі значними здобутками в певних сферах професійного та суспільного життя району.

Недарма на піку піраміди потреб Абрагама Маслоу розташовані саме потреба в повазі, що включає потреби в особистих досягненнях, компетентності, повазі з боку оточуючих, визнанні, та потреба в самовираженні, самореалізації, тобто в реалізації своїх потенційних можливостей і зростанні як особистості. Ці найвищі щаблі людських амбіцій (у кращому розумінні) є показником еволюції людства. Саме така мотивація стала першопричиною виникнення ідеї проведення Лідерського рейтингу серед кращих жінок Святошинського району.

У КДШМ № 8 після свят зібралася справжня жіноча еліта Святошинського району. Святково прибрана концертна зала, ошатно вбрані, чарівні, усміхнені героїні сьогоднішнього свята, гостинні господарі запрошують гостей до спеціально організованої селфі-зони, де на фоні тематичного банера всі охочі можуть зробити на згадку фото з будь-якою представницею жіночого громадського активу району. Кожна з жінок, що номінувалися в конкурсі, - непересічна, цікава особистість, яка по праву може похвалитися значними досягненнями в особистісному зростанні та охоче ділиться своїм досвідом з оточуючими.

Напередодні жіночого свята в колонній залі КМДА проходило нагородження переможниць міського конкурсу «Киянка року». Цьогоріч за результатами районного етапу на міському конкурсі Святошинський район був представлений у 5 номінаціях. У номінації «За внесок жінки у розвиток освіти і духовності» представниця Святошинського району заслужено отримала перемогу. Переможницею стала добре знана у районі, багатогранна, креативна особистість, директор ЗЗСО № 281 Цимбал Людмила Яківна. З перемогою в названому конкурсі Людмилу Яківну ще раз привітав уже у рідному районі голова Святошинської РДА Володимир Каретко.

У своєму вітальному слові Володимир Каретко зазначив: «Ми сьогодні вітаємо особливих жінок, особистостей, що відчувають гостру потребу в самовираженні. Це бажання стати більшим, ніж ти є, стати всім, на що ти спроможний. Ця потреба найвищого порядку, і задовольнити її складніше за все. Люди, яких ми будемо вітати сьогодні, не просто виконують свою роботу вони усвідомлюють її значимість і відчувають задоволення від самого процесу. Ці чарівні жінки є професіоналами своєї справами, мають свідому громадянську позицію, вони стали взірцем для наслідування».

Далі разом з очільником району відзначили 26 переможниць районного рейтингу, що проводиться на знак утвердження рівних прав та можливостей чоловіків і жінок і підтвердження високого статусу української жінки в суспільстві, помічник народного депутата України Олександра Третьякова Ірина Савченко, перший заступник голови Святошинської РДА Сергій Пилипчук, начальник управління освіти, молоді та спорту Святошинської РДА Юрій Дубовецький, військовий комісар Святошинського району Вадим Ліхтін, Тімур Ахундов чемпіон світу з професійного боксу в напівлегкій вазі за версією World Boxing Federation (WBF), дворазовий інтерконтинентальний чемпіон з професійного боксу в напівлегкій вазі за версією WBF, переможець у номінації «Newcomer of the Year» (Новачок 2012 року) за версією WBF, абсолютний чемпіон України з кікбоксингу 1998 року, абсолютний чемпіон України з контактного карате, тренер підліткового клубу «Сокіл» ЦСПК «Щасливе дитинство», протоієрей Віталій Клос, професор, проректор Київської православної богословської академії.

Усю церемонію перемежовували вітання почесних гостей виступи професійних артистів Святошинського району, серед яких були не тільки дорослі, а й дитячі колективи, а також талановиті аматори, що вже традиційно стають бажаними гостями святкових заходів у районі.

Щорічне проведення такого лідерського рейтингу є потужним мотиваційним чинником покращення роботи, прагнення суспільного визнання власних досягнень у професійній та громадській діяльності жінок Святошинського району. А потреба у визнанні, відчуття цінності своєї особистості як невід’ємної частини цілого завжди були притаманні українській жінці, так би мовити, є її ментальною особливістю. Тож ще раз щиро вітаємо лауреатів та переможниць Лідерського рейтингу серед кращих жінок Святошинського району міста Києва «Жінка – Українка»!


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux