КМДА Київська міська державна адміністрація


13 березня 2018

24 березня відбудеться щорічна міжнародна акція «Година Землі»

24 березня відбудеться щорічна міжнародна акція  «Година Землі»

«Година Землі» - щорічна міжнародна подія, започаткована WWF (World Wide Fund for Nature, Всесвітнім фондом природи), котра проводиться останньої або передостанньої суботи березня і закликає людей, організації та комерційні установи вимкнути необов'язкове світло та електричні пристрої на одну годину, щоб привернути увагу до екологічних проблем Планети. Вперше подія була організована Всесвітнім фондом природи Австралії та виданням The Sydney Morning Herald у 2007 році та отримала світову підтримку у 2008.

З року в рік кампанія «Година Землі» набирає все більших масштабів, до неї приєднуються сотні мільйонів людей із усього світу. Кампанія отримала надзвичайну популярність від першої акції 2007 року, коли у ній взяло участь лише одне місто (Сідней), і до тепер, коли беруть участь 2500 міст із 135 країн світу, зараз вже понад 1,8 мільярда людей зі всього світу бажають щось конкретно зробити для захисту навколишнього середовища.

У суботу, 24 березня 2018 року, о 20.30 люди по всьому світу вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, як символ стурбованості за майбутнє Планети та єдності у бажанні захистити природу.

Закликаємо всіх небайдужих громадян, підприємства, установи, організації Святошинського району також  долучитися до всесвітньої кампанії  «Година Землі»!

Джерело: головний спеціаліст з питань екології Святошинської РДА.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.