Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

З професійним святом привітали працівників комунально-побутової сфери Святошинського району (фото)

Опубліковано 14 березня 2018 року о 19:52
фото

14 березня в клубі «Бінго» (проспект Перемоги, 112) з нагоди святкування Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відбулося вшанування працівників комунальної сфери і сфери побутового обслуговування Святошинського району.

Привітати комунальників на урочистості завітав заступник директора Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Олександр Малихін. Він вручив святошинським комунальникам відзнаки КМДА за сумлінну працю та вагомі трудові досягнення.

Вітаючи присутніх у залі, голова Святошинської РДА Володимир Каретко сказав: «Хочу відзначити відповідальність, самовідданість своїй справі, надійність працівників комунальних служб району. Нещодавні природні катаклізми (маю на увазі потужний снігопад, який ми пережили зовсім недавно) ще раз довели, що наші комунальники вміють працювати й вирішувати надскладні завдання. Це люди, на яких можна покластися, безвідмовні трударі, що у разі потреби не шкодують ні свого часу, ні сил. Ще раз вітаю усіх працівників комунально-побутової сфери з професійним святом і бажаю подальших значних трудових досягнень!»

 Після цього з рук очільника району отримала ордер на 1-кімнатну службову квартиру майстер з утримання доріг  комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Святошинського району», що майже 2 десятиліття працює в цій нелегкій, зовсім не жіночій сфері діяльності. Також працівникам комунальної сфери та сфери побутового обслуговування було вручено подяки й почесні грамоти. Окремо відзначив Володимир Каретко колектив житлово-експлуатаційної дільниці № 1, який неодноразово в минулому році займав найвищі позиції в рейтинговому оцінюванні діяльності ЖЕДів столиці. Для працівників названої дільниці організовано одноденну поїздку до Батурина.

Особливим подарунком для працівників комунальних підприємств Святошинського району стало привітання від народного депутата України Олександра Третьякова, яке передала помічник депутата Ніна Роговець. Вона презентувала також для колективів КП УЗН, КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Святошинського району м. Києва» та КП ШЕУ Святошинського району з настанням тепла чудову прогулянку Дніпром на круїзному лайнері.

Родзинкою свята став організований дирекцією та профспілковим комітетом КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Святошинського району м. Києва» розіграш подарункових сертифікатів для своїх працівників.

Створити атмосферу свята і зарядити гарним настроєм запрошених допоміг відділ культури та охорони культурної спадщини Святошинської РДА, який підготував для учасників та гостей урочистого заходу чудову концертну програму.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux