КМДА Київська міська державна адміністрація


16 березня 2018

«Шевченківський березень» у бібліотеках Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» (фото)

«Шевченківський березень» у бібліотеках Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» (фото)

У бібліотеках Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» відділу культури та охорони культурної спадщини  продовжує роботу цикл заходів «Шевченківський березень», присвячений 204-й річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Цікаві літературні заходи пропонують користувачам - дітям у бібліотеках  «Промінець» (вул. М. Краснова, 10)  та «Книжкова світлиця» (вул. Зодчих, 30/6).

Цього тижня бібліотеки відвідали учні 5-6-х класів Спеціалізованої школи № 185 ім. В. Вернадського та учні 2-3-х класів Середньої загальноосвітньої школи № 281. Під час комплексних заходів діти переглянули  книжкові виставки, дізнались багато цікавого про творчість поета, ознайомились з біографією Т.Г.Шевченка, взяли участь у голосних читаннях творів, грали у літературні ігри: складали кросворди за творами Т. Шевченка та переглядали мультиплікаційні фільми у літературному кінозалі «Промінця».

Цікаві та змістовні заходи підготували для дітей та провели бібліотекарі І категорії Хомин В.В., Мовчан Н.Л. та Юркіна Н.В.

Шановні користувачі! «Шевченківський  березень»  продовжуватиме свою роботу до кінця місяця. Чекаємо на Вас у бібліотеках!

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.