КМДА Київська міська державна адміністрація


27 березня 2018

230 вчителів початкових класів закладів освіти Святошинського району пройшли курси з управління програмними комплексами SMART-дошок (фото)

230 вчителів початкових класів закладів освіти Святошинського району пройшли курси з управління програмними комплексами SMART-дошок (фото)

Районне управління освіти, молоді та спорту Святошинського району організувало та провело навчання з управління програмними комплексами інтерактивних дошок. Навчання охопило майже всіх учителів 1-х та 4-х класів початкових шкіл району.

Слід зазначити, що майже 15 тисяч учнів початкових шкіл району отримали можливість використовувати smart-технології в навчальному процесі. Понад 70 інтерактивних дошок, що придбані за рахунок державної субвенції за поданням народного депутата України Олександра Третьякова, були передані в школи Святошинського району.

За словами очільника Святошинської РДА Володимира Каретко: «Упровадження сучасних технологій в освітньому процесі  - це вимога часу, і ми намагаємось відповідати сучасним стандартам надання освітніх послуг». На його думку, саме ефективний діалог адміністрації та народних обранців дає можливість забезпечити впровадження сучасних технологій у закладах освіти, не залучаючи батьківські комітети.

Для довідки: Комплект «Інтерактивна дошка» складається з багатофункціональної інтерактивної дошки, короткофокусного проектора та відповідного програмного забезпечення.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.