КМДА Київська міська державна адміністрація


12 квітня 2018

Володимир Каретко: «320 робочих місць з’явилося на новостворених у районі об’єктах освіти та культури» (фото)

Володимир Каретко: «320 робочих місць з’явилося на новостворених у районі об’єктах освіти та культури» (фото)

Про це повідомив голова Святошинської РДА Володимир Каретко під час наради щодо планування першочергових ремонтних робіт у закладах освіти району по Програмі соціально-економічного розвитку на 2018 рік.

За словами очільника району, минулий рік можна вважати дуже результативним у галузі освіти: окрім збільшення кількості місць у дитячих садочках та школах, ми створили додаткових 283 робочих місця, з яких 203 - педагогічного персоналу, а 80 – технічних працівників.

Що стосується закладів естетичного виховання, попит на навчання в яких залишається досить високим у Святошинському районі, то тут теж завдяки збільшенню кількості учнів було створено 37 нових робочих місць.

Створюючи нові робочі місця, ми поліпшуємо соціальний стан нашого суспільства, повертаємо заробітчан у родини, забираємо людей з вулиці. «Створення нових робочих місць для нас, як для представників виконавчої влади в місті, було і залишається пріоритетним напрямом розвитку району», – наголосив Володимир Каретко.

Нагадаємо, у минулому році в районі створено 450 додаткових місць у дитячих садочках, у школах відкрито 37 нових класів на 1334 учня, а також збільшилося на 300 одиниць кількість місць у музичній та художній школах. Відповідні заходи були здійснені згідно з Програмою соціально-економічного розвитку м. Києва на 2017 рік. Фінансування Святошинського району за названою програмою в минулому році склало 230 млн. грн. 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.