КМДА Київська міська державна адміністрація


24 квітня 2018

Турнір з кікбоксингу в ПНЗ «ЦВПСВМ «ДЕСАНТНИК» (фото)

Турнір з кікбоксингу в ПНЗ «ЦВПСВМ «ДЕСАНТНИК» (фото)

21 квітня відбувся турнір центру «ДЕСАНТНИК», учасниками якого стали  50 дітей та підлітків від 6-ти до 15-ти років, вихованців тренера–викладача Ільченка Сергія Станіславовича.

Під час турніру були і сльози радості перемоги й успіху, і сльози розчарування від поразки. Та всі учасники отримали безцінний спортивний досвід та життєвий урок: у житті перемагає найсильніший, той, хто прагне перемоги.

Після наполегливих та відповідальних боїв визначились переможці в кожній віковій та ваговій категоріях, які були нагородженні медалями та грамотами ПНЗ «ЦВПСВМ «ДЕСАНТНИК».

За допомогу в підготовці до проведення турніру, плідну діяльність у благородній справі – вихованні майбутніх спортсменів–чемпіонів та значний особистий внесок у розвиток і пропаганду кікбоксингу найактивніші батьки вихованців гуртка «Кікбоксинг» отримали грамоти–подяки від ПНЗ «ЦВПСВМ «ДЕСАНТНИК».

 За боями на ринзі спостерігала суддівська колегія змагань у складі: головного судді Ільченка Сергія Станіславовича, судей–рефері Дяченко Тетяни та Ремезовського Юрія. Відповідальну роботу секретаря змагань взяла на себе Ільченко Оксана Миколаївна – керівник гуртка центру «Десантник». ЇЇ вихованки продемонстрували виступи-заліки «Гімнастичний комплекс з елементами кікбоксингу» у музичній формі.

Для підтримки сил юних спортсменів батьки вихованців підготували дітям смачний подарунок – солодкий стіл зі смаколиками.

Джерело: ПНЗ «ЦВПСВМ «ДЕСАНТНИК».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.