Головна  →  Новини  →  27 квітня 2018

Володимир Каретко: «Нова вантажна автівка передана у використання ремонтно-будівельній бригаді» (фото)

Володимир Каретко: «Нова вантажна автівка передана у використання ремонтно-будівельній бригаді» (фото)

Сьогодні голова Святошинської РДА Володимир Каретко та директор комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Cвятошинського району м. Києва» Василь Григоренко передали у використання ремонтно-будівельній бригаді вантажний автомобіль.

За словами очільника району: «Поліпшення матеріально-технічної бази та забезпечення ремонтної бригади сучасними засобами роботи, у цьому випадку – автомобілем, дозволить збільшити обсяги обслуговування та швидкість виконання основних завдань, що покладені на житлово-експлуатаційні дільниці району».

У свою чергу, директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Cвятошинського району м. Києва» подякував голові Святошинської РДА за ту увагу, яку керівництво району приділяє технічному оснащенню компанії. Він нагадав, що завдяки співпраці з народним депутатом України Олександром Третьяковим наприкінці минулого року компанія єдина в столиці отримала вісім сучасних універсальних тракторів, а тепер завдяки сприянню голови району ремонтно-будівельна бригада отримала вантажну автівку.

Володимир Каретко провів ознайомлення з умовами праці та подякував співробітникам за роботу.

Довідково:

Комунальне підприємство «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Cвятошинського району м. Києва» розташоване за адресою: вул. Симиренка, 17, м. Київ, 03134, тел./факс (044)402-69-8.

Основні завдання:

1. Забезпечення збереження і підвищення рівня благоустрою житлового та нежитлового фонду.

2. Забезпечення кваліфікованого, якісного, гарантованого санітарно-технічного обслуговування будинків та внутрішньобудинкових інженерних мереж та безпечної експлуатації житлового та нежитлового фонду.

3. Організація проведення поточного ремонту житлового та нежитлового фонду.

4. Забезпечення належного санітарного стану прибудинкових територій для створення мешканцям будинків якісних умов проживання.

5. Організація і забезпечення пожежної безпеки в житлових та нежитлових будинках, а також виробничих і складських приміщеннях.

Перейти до спискуВерсiя для друку