КМДА Київська міська державна адміністрація


16 травня 2018

У відділенні соціально-медичної реабілітації дітей Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва провели спортивні ігри та розваги до Міжнародного дня сім'ї (фото)

У відділенні соціально-медичної реабілітації дітей Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва провели спортивні ігри та розваги до Міжнародного дня сім'ї (фото)

У відділенні соціально-медичної реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем, розумово відсталих дітей та дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва 15 травня 2018 року провели спортивні ігри та розваги до Міжнародного дня сім`ї „Здорова родина – міцна Україна”.

З сім`ї починається життя людини, тут відбувається її формування. Сім`я є джерелом любові, поваги, солідарності та прихильності.

Сім`я – це основа всього суспільства. У народі кажуть: „Без сім`ї – немає щастя на землі”. Адже від родини йде життя людини.

Мета заходу – розвивати в ході ігор швидку реакцію, спритність, швидкість, виховувати волю і характер, залучати малоактивних дітей.

Колектив відділення – це невелика сім`я, це та цеглина, з якої складається добробут та спокій у нашій державі.

Весь захід проходив як цікава подорож до Країни дорожніх знаків. Діти  та цікаві персонажі мандрували разом по зупинкам, а саме: „Загадкова” – відгадували загадки; „Зоологічна” – познайомилися з справжніми африканськими равликами; „Спортивна” – брали активну участь в естафеті, „Наукова” – вміло відповідали на математичні завдання та розв`язували логічні задачі; „Театральна” – малювали картину-абстракцію;  „Пролісок” – повторювали правила дорожнього руху. Весь захід супроводжувала весела, запальна музика. Всі отримали позитивний настрій, заряд бадьорості, задоволення на цілий день. Весело пройшов день сім`ї.

Джерело: відділення соціально-медичної реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем, розумово відсталих дітей та дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва.

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.