Головна  →  Новини  →  13 червня 2018

Спортивно-розважальні ігри в таборі «Барвінок» (фото)

Спортивно-розважальні ігри в таборі «Барвінок» (фото)

Кожен день у таборі «Барвінок» на базі ЗЗСО № 196 Святошинського району урізноманітнений цікавими подіями і дійствами. Навіть  звичайна ранкова зарядка  перетворюється на справжній танцювальний батл під веселу, ритмічну музику. Спортивні інструктори щодня вигадують нові, цікаві і різноманітні вправи, що заряджають усіх енергією і гарним настроєм на весь день.

12 червня було приурочено спорту. Вихованці табору змагалися на стадіоні та спортивних майданчиках під час спортивно-розважальної гри «Це ми можемо легко».

Усі учасники веселих  естафет показали себе спритними, швидкими, вмілими, розумними та вправними. Кожен отримав заряд бадьорості й зміцнив своє здоров’я.

Результати змагань свідчать про те, що з фізкультурою і спортом дружать усі!

13 червня в таборі «Барвінок» було позначене виступами яскравих талантів наших юних зірочок.

О 12 годині розпочалася розважальна гра «Барвінкове караоке». Вихованці табору  взяли участь у вікторині про музичні інструменти, після якої загони продемонстрували свою вокальну, танцювальну і спортивну майстерність  у творчому дійстві.

Попереду ще багато днів веселої табірної зміни, і ми сподіваємося, що за цей час вихованці «Барвінку» зможуть розкрити свої таланти і здібності, адже наші діти – найкращі.

Джерело: РУОМС.

Перейти до спискуВерсiя для друку