КМДА Київська міська державна адміністрація


20 червня 2018

Мрії збуваються в ЦСПК «Щасливе дитинство» (фото)

Мрії збуваються в ЦСПК «Щасливе дитинство» (фото)

Літо продовжується і тривають відпочинкові програми в Централізованій системі підліткових клубів «Щасливе дитинство», даруючи дітям яскраві й незабутні враження.

Організовані у канікулярний час літні відпочинкові програми забезпечують зайнятість дітей, попереджують явища бездоглядності та продовжують навчально-виховний процес.

Під гаслом дня «Мрії збуваються» почався третій тиждень відпочинкових програм ЦСПК «Щасливе дитинство». Крім звичних рухливих ігор та веселих естафет діти різними техніками виготовили колаж «Мої мрії». Матеріалом та інструментами були журнали, рекламні буклети, фотографії, ножиці, пензлі, фарби та клей. І, звичайно, уява!

Дітям важко уявити своє життя без мрій. Вони перетворюють буденність у яскраві, сповнені радості моменти, надихають на нові звершення, а також просто радують, особливо тоді, коли збуваються. Хтось мріє про друзів, розваги, хтось про здоров’я і нову куплену річ. Але всі - щоб у нашій країні не було війни, щоб не гинули люди, щоб з’явилися нові робочі місця, щоб підвищилися пенсії у бабусь та дідусів, щоб знайшли ліки від СНІДу і раку, а діти, які живуть у дитячих будинках та інтернатах, знайшли б батьків… Ідеальне майбутнє - без горя, сліз і нещастя – створили вихованці в «Щасливому дитинстві»!

Джерело: ЦСПК «Щасливе дитинство».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.