Головна  →  Новини  →  4 липня 2018

Вихованці ПК «Святошин» ЦСПК «Спорт для всіх» узяли участь у всеукраїнських змаганнях учнівської молоді з картингу та відкритому кубку ТСО України з картингу

Вихованці ПК «Святошин» ЦСПК «Спорт для всіх» узяли участь у всеукраїнських змаганнях учнівської молоді з картингу та відкритому кубку ТСО України з картингу

Днями на спорткомплексі  «Чайка» відбулись всеукраїнські змагання учнівської молоді з картингу та відкритий кубок ТСО України з картингу.

Картингісти підліткового клубу «Святошин» ЦСПК «Спорт для всіх» під керівництвом керівника гуртка Ковальчука М.Є. та керівника клубу Ковальчука Є.М. узяли участь у цьому заході. Траса змагання – картингова траса товариства «Автодром «Чайка», Київська обл., с. П. Борщагівка, вул. Антонова, 2а.  Довжина кола – 1160 м.  

Змагання проводились у класах картів: популярний, популярний юнаки, 60 mini, піонер Н, , піонер Н міні, безкоробка 125 – юнаки, безкоробка 125  . у змаганнях узяли участь 116 пілотів з різних міст України: Києва, Одеси, Тернополя, Стрия, Чернівців, Білої Церкви, Чернігова та ін.

Незважаючи на складні погодні умови Ковальчук Микола , керівник гуртка картингу, та його вихованці Мерзлюк Марія та Козін Олександр  боролись  за нагороди. Роботи було багато у пілотів та механіків , міняли гуму, настройки машини, їхали по дощу. Перший день змагань видався не дуже вдалим для команди, але учасники зібрались, попрацювали з технікою та у другому фіналі покращили свої особисті результати. Утомлені, але задоволені картингісти чекають на нові старти.

Джерело: ПК «Святошин» ЦСПК «Спорт для всіх».

Перейти до спискуВерсiя для друку