Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Спеціальне тренування формувань медичної служби цивільного захисту

Опубліковано 04 липня 2018 року о 17:59
фото

Днями в комунальному некомерційному підприємстві «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» Святошинського району м. Києва на виробничій нараді було підбито підсумки проведення спеціального тренування лікарсько-сестринських бригад центру, що входять до складу територіальної спеціалізованої медичної служби цивільного захисту. Керівник спеціального тренування директор центру Петрученко Н.В. у своєму виступі ознайомила колектив центру зі змістом проведеного тренування, що пройшло 26 червня 2018 року, з організацією заходу та метою його проведення

При проведенні тренування були присутні: виконувач обов`язків начальника управління охорони здоров`я Святошинського району м. Києва Алексеєнко Н.І.; головний фахівець з питань цивільного захисту управління охорони здоров`я Святошинського району м. Києва Кузьоменська Л.О.; головний фахівець відділу цивільного захисту Святошинського РУ ГУ ДСНС України в місті Києві капітан служби цивільного захисту Андріяш С.В.; майстер виробничого навчання Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності м. Києва Водолажський  Ю.В.

Задум спеціального тренування був розроблений відповідно до реалій, які можуть виникнути у разі надзвичайної ситуацій  соціального  характеру. Практичні дії  командирів та особового складу лікарсько-сестринських бригад оцінювались заступником керівника спеціального тренування.  Було зазначено, що в ході тренувань керівний склад цивільного захисту та командири формувань спеціалізованої медичної служби цивільного захисту приймали правильні рішення,  дії учасників спеціальних тренувань та обставини їх проведення відповідали обставинам, які можуть виникнути у процесі повсякденної діяльності у Святошинському районі міста Києва.

У результаті проведених тренувань були відпрацьовані всі заплановані практичні заходи стосовно порядку оповіщення про виникнення надзвичайної ситуації керівного складу цивільного захисту та збору керівного складу, командирів та особового складу лікарсько-сестринських бригад та інших важливих моментів для переведення закладу в разі необхідності в режим надзвичайної ситуації. Проведені тренування сприяли вдосконаленню теоретичних знань та практичних навичок учасників тренувань в організації та здійсненні заходів з надання медичної допомоги постраждалим від ситуацій надзвичайного характеру. З метою постійної готовності центру до надзвичайних подій у закладі розроблено заходи щодо подальшого вдосконалення знань особового складу стосовно порядку дій у разі виникнення надзвичайної ситуації, дотримання робочого стану системи оповіщення та інформування працівників центру та достатнього забезпечення засобами індивідуального захисту.

Джерело: комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» Святошинського району м. Києва.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux