Головна  →  Новини  →  10 липня 2018

Виконувач обов’язків голови Святошинської РДА Сергій Пилипчук провів особистий прийом громадян (фото)

Виконувач обов’язків голови Святошинської РДА Сергій Пилипчук провів особистий прийом громадян (фото)

10 липня 2018 року виконувач обов’язків голови Святошинської РДА Сергій Пилипчук провів черговий прийом громадян з особистих питань. Такі прийоми проходять у першу, другу та четверту середу щомісяця. На них за попереднім записом жителі району мають змогу через особисте спілкування з очільником району вирішити питання, які їх турбують. Прийом проходив у приміщенні державної адміністрації за адресою просп. Перемоги, 97.

На особистий прийом у цей день попередньо було записано 6 осіб. Під час зустрічі з керівником району порушувалися питання щодо: організації співпраці однієї з військових частин і РДА та шефської допомоги; діяльності ЖБК «Обчислювач-4» (вул. Гната Юри); діяльності в охоронній зоні Біличанського лісу СТО; - а також житлові питання святошинців.

Окремо було розглянуто питання щодо незгоди автора громадського проекту № 905 громадського бюджету 2018 з результатами проведеної управлінням освіти, молоді та спорту експертизи проекту та наданим звітом про аналіз відповідності названого проекту законодавству. Заявнику було надано роз’яснення, що відповідно до п. 12 ст. 11 Положення про громадський бюджет міста Києва висновок робочої групи з питань громадського бюджету про неприйняття проекту до голосування може бути оскаржений до громадської бюджетної комісії.

Участь у прийомі безпосередньо взяли відповідальні фахівці самостійних управлінь та структурних підрозділів Святошинської РДА. Під час розгляду кожного питання в. о. голови району надавав відповідні доручення та встановлював строки їх виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку