Головна  →  Новини  →  12 липня 2018

На об’єктах дорожньої інфраструктури столиці тривають ремонтні роботи (фото)

На об’єктах дорожньої інфраструктури столиці тривають ремонтні роботи (фото)

На об’єктах дорожньої інфраструктури триває ремонт, звітують у КК «Київавтодор». Враховуючи короткочасні, але сильні дощі, роботи з асфальтування не проводилися, проте на всіх об’єктах виконувалися численні підготовчі та будівельні роботи.

Зокрема, на вул. Алматинській дорожники продовжували роботи з улаштування нової дощової каналізації, встановлення бортового каменю, ремонту тротуарів та влаштування нової плитної системи трамваю.

На шляхопроводі на перетині вулиць Олени Теліги та Кирилівської продовжувалися роботи з улаштування арматурного каркасу монолітної перехідної плити, а на шляхопроводі на перетині просп. Комарова та б-рі Вацлава Гавела – ремонт підпірних стін, піскоструменеве очищення монолітних парапетів трамвайної платформи, монтаж конструкцій навісів, ремонт балок прогонової будови тощо.

На вул. Заболотного дорожники проводили роботи з улаштування основи покриття, а на просп. Палладіна – фрезерування старого покриття на з’їзді з просп. Палладіна на вул. Малинську та інші підготовчі роботи.

Джерело: КМДА.

Перейти до спискуВерсiя для друку