Головна  →  Новини  →  29 серпня 2018

У Святошинській РДА пройшло засідання оперативного штабу (фото)

У Святошинській РДА пройшло засідання оперативного штабу (фото)

29 серпня 2018 року у Святошинській РДА пройшло щотижневе засідання оперативного районного штабу для здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в зимово-весняний період 2018-2019 років під головуванням першого заступника Святошинської РДА Сергія Пилипчука. Участь у засіданні взяли: заступник голови Святошинської РДА Наталія Гусєва, керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Розпочали засідання з розгляду питань щодо виконання протокольних доручень, усунення недоліків та зауважень, а також отримання актів готовності систем теплоспоживання житлових будинків та об’єктів бюджетної сфери.

Окремо зупинились на виконанні робіт з підготовки до осінньо-зимового періоду 2018 - 2019 років відповідно до розроблених заходів: за видами робіт, термінами їх виконання, відсотком виконання по житловому фонду, лікувальних, дитячих та дошкільних закладах, закладах соціального спрямування.

Заслухали доповідачів щодо стану робіт з покосу трави та прибирання закріплених територій у районі.

Далі було розглянуто питання функціонування ліфтового господарства на території району. Ліфтовим організаціям вкотре дано доручення вчасно усувати аварійні зупинки ліфтів та інформувати жителів багатоповерхових будинків про терміни відновлення роботи ліфтів.

Крім того було розглянуто питання проведення робіт з відновлення благоустрою після розриттів та закриття контрольних карток на тимчасове порушення благоустрою, а також складання протоколів про адміністративне правопорушення за несвоєчасне закриття контрольних карток з порушення благоустрою та за несвоєчасне прибирання балансоутримувачами закріплених територій.

Наприкінці засідання було розглянуто питання контролю за виконанням звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації.

За наслідками розглянутих питань присутні керівники отримали відповідні доручення, встановлено термін їх виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку