Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Сьогодні спеціалізована школа № 40 з поглибленим вивченням німецької мови відзначає 65-річчя (фото)

Опубліковано 25 вересня 2018 року о 16:09
фото

Метушлива, піднесена атмосфера царює сьогодні в школі з самого рання. Наче в мурашнику не припиняється рух у коридорах, чути ґвалт в учнівських класах. Колектив спеціалізованої школи № 40 святкує ювілей – 65-річчя заснування.

У відремонтованому, оновленому спортивному залі ЗЗСО № 40 (вул. Львівська, 6/3), відкриття якого приурочене саме до ювілею школи, зібралися педагогічний колектив, учнівська та батьківська громада, запрошені гості. Усі наче потопають у морі жовто-блакитних кульок та карнавальній атмосфері свята.

Створений у 1953 році, навчальний заклад разом з країною переживав різні етапи свого існування. Зростали й мінялися покоління учнів та педагогів, змінювалися шкільні програми й методика викладання, та незмінним, сталим залишаються в школі повага один до одного та любов до учнів. За час свого існування заклад вивчив та випустив у доросле життя понад 50 тис. випускників. Сьогодні школа переживає період розквіту та модернізації. Цього літа дорослі, Святошинська райдержадміністрація та управління освіти, молоді та спорту, зробили учням подарунок – новий спортивний зал. У ньому й зібралися у цей святковий день усі охочі поздоровити школу з ювілеєм. На початку урочистостей слово надали директору школи Олександрові Полторацькому. Він привітав колег-педагогів, учнів та їх батьків з таким поважним віком навчального закладу, сказав про те, що головною окрасою школи не є стіни та облаштування. Головне надбання та гордість будь-якого закладу освіти – це його вихованці, що підтримують традиції закладу, тим самим подовжуючи його вік.

Долучився до привітань і голова Святошинської РДА Володимир Каретко. Він зазначив: «Школа завдяки своїм юним, активним, непосидючим учням завжди залишатиметься осередком молодості, енергії, ініціативності та сміливих прагнень і мрій. Наш святий обов’язок – забезпечити дітям щасливе й безпечне дитинство, можливість реалізації їх планів і сподівань. По собі знаю, що найбільшим бажанням дітей після уроків, коли напружується мозок, дати вихід стримуваній енергії, розім’яти м’язи. Тому своїм пріоритетом визначив розвиток спортивної інфраструктури району, у тому числі спортивних об’єктів навчальних закладів. Сьогодні з нагоди вашого свята ми даруємо школі відремонтований спортивний зал, а також комплект футбольних та волейбольних м’ячів». Після цього Володимир Каретко та президент школи перерізали символічну стрічку на знак відкриття оновленого приміщення.

За традицією щороку в школі визначають Учителя року. Нагородження цьогорічних переможців відбулося під гучні оплески присутніх: чотири педагоги отримали відповідні дипломи та щирі поздоровлення колег та вдячних учнів.

Учні школи вирішили по-своєму відсвяткувати день народження рідного закладу – кожний старший клас підготував оригінальний концертний номер, що точно надовго залишиться у пам’яті. Учні та педагоги від душі раділи такій дружній, святковій, феєричній атмосфері, що царювала сьогодні в їх улюбленій школі.

Справжній фурор викликала поява на святі зірки суперпопулярного сьогодні в молоді серіалу «Школа» Ольги Шевченко.

На завершення дітей очікував приємний солодкий презент – кожний клас від батьківської громади отримав по чудовому, майстерно виробленому кондитерами торту. Свято вдалося, і це було справжнє свято для учнів та педагогів!

Довідково.

У поточному році Святошинська РДА виконує ремонті роботи в 9 спортивних залах у 8 навчальних закладах №№ 40, 154, 205, 287, 288, 317, 253. Фінансування здійснюється відповідно до Програми соціально-економічного розвитку м. Києва на 2018 р., загальна вартість робіт складає понад 12 млн грн.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux