Головна  →  Новини  →  17 жовтня 2018

У Святошинській РДА відбулося чергове щотижневе засідання оперативного штабу (фото)

У Святошинській РДА відбулося чергове щотижневе засідання оперативного штабу (фото)

17 жовтня 2018 р. у Святошинській РДА пройшло щотижневе засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в зимово-весняний період 2018 - 2019 років під головуванням першого заступника голови Святошинської РДА Сергія Пилипчука. У засіданні взяли участь: заступник голови Святошинської РДА Наталія Гусєва, керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Як завжди на початку засідання розглянули питання щодо стану виконання протокольних доручень, отримання актів готовності систем теплоспоживання об’єктами житлового господарства та бюджетної сфери.

Станом на 17 жовтня 2018 р. по житловим будинкам комунальної власності й закладам некомунальної власності отримано майже 100 % актів готовності систем теплоспоживання, немає 2 актів по медичним закладам міського підпорядкування через проведення там робіт з капітального ремонту.

Також на засіданні штабу зазначили, що з підключенням будівель до гарячого водопостачання виявлено численні пошкодження мереж: по РТМ «Святошин» - 40, по РТМ «Нивки» - 22 пошкодження, які усуватиме КП «Київтеплоенерго». На сьогодні 395 будинків залишилися без води, з них у 27 – пошкодження внутрішніх мереж, які усуватиме керуюча компанія, у решті – пошкодження тепломереж усуватиме КП «Київтеплоенерго».

Представник управління освіти, молоді та спорту прозвітувала, що на ранок 17.10.2018 21 навчальний заклад підключено до теплопостачання, до кінця дня планують дати тепло у половину навчальних закладів.

Перший заступник голови Сергій Пилипчук доручив щоденно моніторити стан справ з підключення будівель району незалежно від підпорядкування до теплоспоживання та гарячого водозабезпечення та щоденно доповідати йому особисто.

Далі було розглянуто стан функціонування ліфтового господарства на території району. На сьогодні в зупинці 41 ліфт, 27 з них – на капремонті, у 14 здійснюється наладка обладнання.

Також було розглянуто питання про стан виконання робіт з покосу трави та прибирання на закріплених територіях.

Крім того, обговорили питання складання протоколів про адміністративне правопорушення за несвоєчасне закриття контрольних карток з порушення благоустрою та за несвоєчасне прибирання балансоутримувачами закріплених територій.

На завершення засідання проаналізували стан виконання звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації (15-51).

Перейти до спискуВерсiя для друку