КМДА Київська міська державна адміністрація


18 жовтня 2018

Святошинська районна філія Київського міського центру зайнятості провела міні-ярмарок вакансій ТОВ "ФІРМОВА МЕРЕЖА "КИЇВХЛІБ" (фото)

Святошинська районна філія Київського міського центру зайнятості провела міні-ярмарок вакансій ТОВ "ФІРМОВА МЕРЕЖА "КИЇВХЛІБ" (фото)

Робота служби зайнятості включає в себе надання широкого спектру різноманітних соціальних послуг, а саме: надання послуг з добору працівників; організацію професійного навчання безробітних під конкретні замовлення роботодавців; організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру; компенсацію роботодавцю єдиного соціального внеску; оперативне укомплектування вакансій шляхом організації проведення ярмарків та міні-ярмарків вакансій; різноманітних консультаційних та інформаційних послуг тощо. Проведення міні-ярмарків вакансій є одним  з важливих напрямів роботи служби.

Так, 18 жовтня 2018 року  фахівцями  Святошинської районної філії Київського міського центру зайнятості було організовано та проведено ярмарку вакансій для   ТОВ "ФІРМОВА МЕРЕЖА "КИЇВХЛІБ".

На початку заходу начальник   відділу управління персоналом Фещак Наталія  розповіла про діяльність підприємства, умови праці; презентувала наявні вакансії та вимоги до претендентів.

 Київхліб – це найбільший столичний виробник хліба, хлібобулочних та кондитерських виробів, що вже понад 85 років утримує провідні позиції в галузі вітчизняного хлібопечення. Щодня  підприємство виготовляє більш ніж 500 тонн продукції, піклуючись, щоб ароматний свіжий хліб був на столі кожної української родини.

Міні–ярмарок вакансій проходив у формі діалогу, присутні задавали питання та отримували ґрунтовні відповіді. Усі, хто зацікавився можливістю працювати в компанії, домовились про зустріч безпосередньо на території  роботодавця для вирішення питання з роботою.

Джерело: Святошинська районна філія Київського міського центру зайнятості.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.