Головна  →  Новини  →  18 жовтня 2018

Центр «ДЕСАНТНИК» провів воркшоп для молодих педагогів на тему: «Сучасне заняття. Яким йому бути?» (фото)

Центр «ДЕСАНТНИК» провів воркшоп для молодих педагогів на тему: «Сучасне заняття. Яким йому бути?» (фото)

Для того, щоб діти з задоволенням відвідували позашкільний заклад, заняття в гурку повинно бути цікавим. Саме про це говорили  на засіданні Школи молодого педагога на тему: «Сучасне заняття. Яким йому бути?».

Захід проходив у формі  воркшопу, де учасники самостійно визначали комплексну мету заняття (пізнавальну, виховну, розвиваючу), підбирали відповідні форми та методи роботи, обмірковували її логіку та наступність етапів.

Під час заняття молоді педагоги  та їх наставники ділилися своїми цікавими ідеями. Були рекомендовані варіанти форм, методів і прийомів на різних етапах проведення гурткового заняття. У процесі заняття були використані такі вправи, як гра-активатор «Дізнайся про мене, що я…»,  вправа«Скласти вислів» відомого ірландського драматурга та романіста Джорджа Бернарда Шоу – людини, удостоєної  Нобелівської премії в галузі літератури та премії «Оскар».

Наприкінці заняття була проведена рефлексивна вправа «Вільний мікрофон»,  під час якої учасники воркшопу висловили свою оцінку відвіданого заходу, обмінялися враженнями від змістовного його наповнення. Кожен визначив актуальність отриманої інформації.

Рухатись у ногу з часом та відповідати сучасним вимогам освіти – такий головний меседж сьогодення педагогів центру «ДЕСАНТНИК».

 Джерело: центр «ДЕСАНТНИК».

 

Перейти до спискуВерсiя для друку