Головна  →  Новини  →  19 жовтня 2018

Посвята в першокласники пройшла у спеціалізованій школі № 304 (фото)

Посвята в першокласники пройшла у спеціалізованій школі № 304 (фото)

Учись, дитино, Бог буде з тобою,

Шанують люди, світ буде любить,

І сіяти вчися добро поміж людей,

І вічно жити будеш, не згине твій слід!

Учися дитино, бо вчитися треба:

Шукай світла й правди, хай розум не спить!

          Школа – це дивовижний світ. Є в ньому місце і для напруженої праці, і для розваг та відпочинку. Непомітно майже два місяці минуло з тих пір, як пролунав для малюків  перший їх у житті шкільний дзвінок. Діти вже встигли адаптуватися до нових умов, прив’язатися до своїх перших вчителів, потоваришувати з однокласниками. Словом, вчорашні дошкільнята відчули себе справжніми школярами. А отже, настав час посвяти в першокласники.

            Цей веселий і разом з тим серйозний захід відбувся теплого осіннього дня 18 жовтня в стінах затишної і світлої школи. Школярі залюбки дивилися виступ ансамблю «Соколята», слухали виступ старшокласників та всі дружно проспівали пісню. В урочистий момент свята «Посвята в першокласники» учні обіцяли стати членам великої шкільної родини, бути вихованими, добре вчитися, дорожити честю школи.

            Директор школи Шуть Г. Є. та заступник директора Сидоркін Є.М. привітали всіх дітей, вчителів із важливою подією у житті кожного першокласника. На завершення свята діти отримали шиврони з емблемою школи та учнівські квитки, що є свідченням того, що вони школярі спеціалізованої школи № 304.

            Попереду у дітей довгий і важкий шлях, але він буде наповнений яскравими подіями. Хочеться побажати їм щасливого плавання по морях знань!

Джерело:  ЗЗСО № 304.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку