КМДА Київська міська державна адміністрація


23 жовтня 2018

Перемога учнів КДМШ №23 у "Галицькі САМОЦВІТИ" у м. Львові (фото)

Перемога учнів КДМШ №23 у "Галицькі САМОЦВІТИ" у м. Львові (фото)

Учні Київської дитячої музичної школи №23 відділу культури та охорони культурної спадщини, а саме представники вокально-хорового відділу класу естрадного співу викладача Тетяни Булгакової взяли участь та стали переможцями VІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу вокального, хорового співу та інструментальної музики "Галицькі САМОЦВІТИ", який проходив 20 - 22 жовтня у м. Львові.

Тільки сьогодні повернулись наші юні вокалісти до Києва і привезли з собою вагомий доробок: Білополий Кирил став переможцем серед учасників у ІІ віковій категорії і отримав дипломи лауреата І та ІІ премій, Олійник Анна серед учасників І вікової категорії отримала дипломи лауреата ІІІ та IV премій. Викладач Тетяна Булгакова отримала Подяку від організаторів конкурсу за професійну підготовку учнів.

Наші конкурсанти не тільки змагались у виконавському мистецтві. а й чудово провели час, завдяки цікавій програмі перебування у Львові. Під час відкриття фестивалю-конкурсу відбулась Святкова хода: марш-парад площею Ринок. А цього року приїхало на свято мистецтва понад 70 колективів і майже 2000 учасників! Потім на всіх очікував Святковий Бал Галичини. Безліч цікавих і корисних майстер-класів. В конкурсний день була чудова атмосфера, що дала змогу яскраво розкритися на сцені юним виконавцям. Конкурсна програма оцінювалось високопрофесійним жюрі, заслуженими діячами мистецтв. А по завершенню конкурсних змагань відбувся Святковий Гала-концерт та нагородження переможців на сцені зі 170–річною історією, сцені Національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької.

Щиро вітаємо юних вокалістів та їх викладача і бажаємо подальших творчих здобутків!

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини Святошинської РДА.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.