Головна  →  Новини  →  24 жовтня 2018

У Святошинській РДА пройшло засідання оперативного штабу (фото)

У Святошинській РДА пройшло засідання оперативного штабу (фото)

24 жовтня 2018 року у Святошинській РДА пройшло щотижневе засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в зимово-весняний період 2018-2019 року під головуванням першого заступника голови Святошинської РДА Сергія Пилипчука. Участь у засіданні взяли: заступник голови Наталія Гусєва, керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Розпочали засідання з розгляду питання щодо стану виконання протокольних доручень, стану подачі теплоносія до закладів медицини, освіти, культури, соціального захисту та житлового фонду, усунення пошкоджень на зовнішніх теплових мережах та проведення робіт з відновлення благоустрою після розриттів.

Наразі, з об’єктивних причин, 8 закладів освіти залишаються без ГВП та ЦО, найближчим часом подача гарячої води та тепла буде включена. В житловому фонді району підключено 551 будинок, залишилось 168.

На ранок по РТМ «Святошин» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» 60 пошкоджень, в РТМ «Нивки» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» 19 пошкоджень. Було дано доручення спеціалізованим обслуговуючим організаціям по завершенні аварійних робіт відновлювати благоустрій закладів освіти в повному обсязі, дані роботи повинні бути пріоритетними.

Далі було розглянуто стан функціонування ліфтового господарства на території району. На ранок у зупинці 37 ліфтів, з них переведено у розряд капітального ремонту 10, а 10 в наладці. На сьогоднішній день стоять ліфти термін експлуатації яких перевищує 30 років, у зв’язку з цим постійні поломки обладнання які потребують значного фінансування.

Крім того, було розглянуто питання складання протоколів про адміністративне правопорушення за несвоєчасне закриття контрольних карток з порушення благоустрою та за несвоєчасне прибирання балансоутримувачами закріплених територій.

Також, проаналізували якість виконання звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації (15-51).

Перейти до спискуВерсiя для друку