КМДА Київська міська державна адміністрація


8 листопада 2018

Творчі досягнення викладачів народного відділу КДМШ №22 (фото)

Творчі досягнення викладачів народного відділу КДМШ №22 (фото)

Викладач Київської дитячої музичної школи  № 22 відділу культури та охорони культурної спадщини Лілія Герасимчук на запрошення міської громадської організації «Одеський гітарний провесінь» взяла участь у педагогічних читаннях для викладачів-гітаристів в м. Одеса та презентувала авторську збірку «П`єси для гітари». Ілюстрували твори учні Миргородської ДМШ ім. А. П. Коломійця та композитори Олег Копенков (Мінськ, Білорусія) та Людмила Оксьоненко (Миргород, Україна).

Викладач Ірина Іщук у складі інструментального ансамблю «Фреско» взяла участь в IV Міжнародному фестивалі-конкурсі «Осіння рапсодія». Ансамбль став переможцем фестивалю-конкурсу і отримав І премію в номінації «інструментальна музика».

Вітаємо талановитих викладачів і бажаємо їм подальших творчих надбань!

Довідково: творча зустріч громадської організації «Одеський гітарний провесінь» відбулась за підтримки Департаменту культури і туризму Одеської міської ради та завдяки особистому запрошенню Олени Хорошавіної – кандидата мистецтвознавства, доцента ОНМА ім. А. В. Нежданової, члена Президії Асоціації гітаристів Югославії; Міжнародний фестиваль-конкурс «Осіння рапсодія» проходив за підтримки Національної музичної спілки України, Національної хореографічної спілки України та Центру культури і мистецтв Академії праці, соціальних відносин і туризму.

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.