Головна  →  Новини  →  9 листопада 2018

Працівники сфери культури Святошинського району відзначили своє професійне свято (фото)

Працівники сфери культури Святошинського району відзначили своє професійне свято (фото)

Традиційно відділ культури та охорони культурної спадщини Святошинської РДА зібрав працівників сфери культури району для святкування свого професійного свята у Київському академічному театрі драми і комедії на лівому березі. На святкуванні були присутні голова Святошинської РДА Володимир Каретко, заступник голови Наталія Гусєва, депутат Київради Вікторія Муха. Перед початком урочистої частини присутні мали можливість поспілкуватися в неформальній обстановці у фойє театру.

Володимир Каретко привітав працівників культури з професійним святом, відзначив вагомі здобутки у сфері культури в районі та побажав усім працівникам закладів культури в районі творчої наснаги, усіх людських благ та процвітання. На завершення урочистої частини кращим представникам професії було вручено почесні грамоти й подяки голови Святошинської РДА, а також подяки народного депутата України Олександра Третьякова, які вручала Вікторія Муха.

У продовження урочистостей до уваги присутніх артисти театру на лівому березі представили захопливу комедію. Представники культури району у своє професійне свято приємно відпочили й отримали масу позитивних вражень.

Перейти до спискуВерсiя для друку