Головна  →  Новини  →  16 листопада 2018

У ЗЗСО № 40 пройшла повчальна педрада (фото)

У ЗЗСО № 40 пройшла повчальна педрада (фото)

Всі звикли, коли граються діти. А ось коли граються вчителі… спостерігати за цим дуже цікаво.

15 листопада 2018 року в спеціалізованій школі №40 відбулась педагогічна рада – тренінг на тему «Вчу інших – вчуся сам», підготовлена заступником директора з навчально-виховної роботи Феденко Л.В. та заступником директора зі спеціалізації Миронченко М.М.

Вся робота педагогічної ради була спрямована на те, щоб показати, що вчителі прийшли не тільки дізнатися щось нове, а й випробувати це на собі. Тому що пробуючи на собі, вчитель відразу буде розуміти, що буде прийнятним в його роботі, а що ну зовсім не підходить. Так само, пропрацювавши вправи тренінгу, вчителю буде простіше привносити зміни у свою роботу, тому що він вже буде робити це не в перший раз, як робив би, наприклад, після лекції або прочитання книги.

У ході педагогічної ради було проведено вправи: «Інновації», «Без маски», «Виправляємо недоліки», «Модальність» та невеликий тест «Чи потрібно вам вчитися боротися зі стресом».

Усі вправи тренінгу були спрямовані на розвиток професійно важливих якостей вчителів, пов'язаних з використанням почуттів у педагогічній діяльності, формування професійної мотивації, на знаходження конструктивних рішень конфліктних та навколоконфліктних ситуацій.

По закінченню тренінгу вчителі школи ділилися з колегами своїм педагогічним досвідом.

Вчитель географії Бойко Л.С. показала, якими методами та формами роботи вона відкриває учням безмежність та різноманітність світу.

Вчитель німецької мови Шевченко Л.О. розказала, як вона мотивує учнів початкової школи до вивчення іноземних мов.

Вчитель початкових класів Марченко Л.В. розповіла, як використовує гру для активізації навчальної діяльності першокласників.

Джерело: ЗЗСО № 40

Перейти до спискуВерсiя для друку