Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Школа у Святошинському районі відкриває нову сучасну актову залу (фото)

Опубліковано 23 листопада 2018 року о 19:04
фото

23 листопада о 14.00 у спеціалізованій школі № 196 Святошинського району за адресою вул. Зодчих, 22 відбулися урочистості з нагоди відкриття актової зали після комплексного капітального ремонту.

У заході взяли участь голова Святошинської районної у місті Києві державної адміністрації Володимир Каретко, заступник голови Святошинської РДА Наталія Гусєва, депутат Київради Володимир Левін, помічники народного депутата України Олександра Третьякова, а також начальник районного управління освіти, молоді та спорту Юрій Дубовецький та інші гості

Після урочистого перерізання стрічки на знак відкриття оновленої актової зали директор школи Олена Мендель у вітальній промові висловила слова вдячності керівництву районної влади та представникам депутатського корпусу за турботу про духовне зростання підростаючого покоління, а також подякувала учасникам реконструкції актової зали

Представникам підрядних організацій, що здійснювали ремонтні роботи, було вручено подяки та пам’ятні подарунки.

Учні школи продемонстрували присутнім свої творчі таланти. У святковій програмі взяв участь і соліст Національної опери, заслужений артист України Олег Філіпенко. 

На завершення урочистостей до залу внесли надзвичайно гарний і смачний торт, який присутнім учням подарував на честь відкриття нової відремонтованої актової зали голова Святошинської РДА Володимир Каретко.

Довідка:

У 2018 році за ініціативою районної адміністрації вперше було відкрито фінансування на створення сучасних комфортних умов для розвитку дітей у багатофункціональних культурно-мистецьких осередках  на базі навчальних закладів.

У поточному році у Святошинському районі після повної реконструкції були відкриті актові зали у ЗЗСО № 96 ім. О. Антонова (вул. Огарьова, 2) та № 235 ім. В. Чорновола (вул. Кільцева дорога, 1-Б). Загальна вартість робіт із реконструкції актових зал у трьох закладах освіти склала 4,1 млн грн.

«Понад 2,5 тисячі учнів отримали можливість проводити творчі зустрічі, мистецькі вечори, репетиції та вистави театральних, музичних, вокальних та танцювальних колективів, а також інші мистецькі заходи в надихаючій творчій атмосфері», - відзначив голова Святошинської РДА Володимир Каретко.

Нові актові зали від початку проектувались як багатофункціональні культурно-мистецькі осередки не лише навчальних закладів, а й прилеглих мікрорайонів. Потреба в них була обумовлена активною участю дітей та молоді в культурному житті району, у тому числі, у театральних та мистецьких фестивалях.

Програмою соціально-економічного розвитку міста Києва на 2018 рік передбачено фінансування розвитку закладів загальної середньої освіти Святошинського району в обсязі 54 млн грн. Програма охоплює проведення робіт на 79 об’єктах.

Спеціалізована школа № 196 з поглибленим вивченням англійської мови почала свою діяльність у 1969 році. На сьогодні у школі діє 36 класів, у яких навчаються понад 1160 учнів.

Роботи з комплексного капітального ремонту актової зали проведено вперше з моменту будівництва школи. Було повністю замінено стелі та підлоги, змонтовано системи LED-освітлення, встановлено нові вікна, збудовано сцену, застосовано новітні архітектурно-дизайнерські технології та рішення, встановлено сучасні системи вентиляції та електромережі, які дозволяють використовувати професійне звукове та освітлювальне обладнання. Вартість робіт, проведених відповідно до Програми соціально-економічного розвитку міста Києва, у Святошинському районі склала 1,8 млн грн.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux