Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Святошинській РДА відбулося чергове щотижневе засідання оперативного штабу (фото)

Опубліковано 05 грудня 2018 року о 12:17
фото

05 грудня 2018 року у Святошинській РДА пройшло щотижневе засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в зимово-весняний період 2018 - 2019 років під головуванням заступника голови Святошинської РДА Наталії Гусєвої. Участь у засіданні взяли: керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Розпочали засідання з розгляду питання щодо стану виконання протокольних доручень, стану усунення пошкоджень на зовнішніх теплових мережах та проведення робіт з усунення заповітрення внутрішньобудинкових систем опалення.

На ранок сьогоднішнього дня аварійних відключень по ЦО немає. Усі будинки з теплопостачанням. У деяких будинках знижені температурні параметри по ЦО. Було доручено з’ясувати причини недостатніх температурних параметрів ЦО та відрегулювати нормативний температурний режим.

Також РТМ «Нивки» та РТМ «Святошин» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» доручили особливу увагу під час відновлення гарячого водопостачання звернути на об’єкти медичної та освітньої інфраструктури (поліклініки, дошкільні заклади та ЗЗСО), а також активізувати роботи щодо благоустрою територій після розриттів.

Далі було розглянуто стан функціонування ліфтового господарства на території району. На ранок 05.12.2018 у зупинці 35 ліфтів, з них у наладці – 14, через розкрадання обладнання – 5 (у будинках на Кільцевій дорозі, вул. Жолудєва, Симиренка, Жмеринській). У 2 будинках на вул. Жмеринській відновлення роботи ліфтів, що в зупинці через вандалізм, потребує дороговартісного відшкодування збитків. Начальник управління ЖКГ Євген Мужиченко запропонував провести з населенням роз’яснювальну роботу стосовно необхідності збереження комунального майна та співфінансування відновлювальних робіт.

Наступним питанням обговорення стало питання проведення робіт з прибирання закріплених територій.

Крім того, було розглянуто питання щодо складання протоколів про адміністративне правопорушення за несвоєчасне закриття контрольних карток з порушення благоустрою та за несвоєчасне прибирання балансоутримувачами закріплених територій.

Також проаналізували якість виконання звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації (15-51).

У кінці засідання начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Святошинської РДА Юрій Іщенко проінформував присутніх про хід проведення штабного тренування з органами управління цивільного захисту ЄДСЦЗ. Сьогодні проходить його третій етап, у рамках якого буде перевірено в тому числі і стан найпростіших укриттів району.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux